Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
strazak
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 5/5
|
Wysłany: Nie 20:53, 04 Lut 2007 Temat postu: [ZAPROSZENIE] Forum o wszystkim co ci sie tylko podoba |
|
|
Zapraszam na forum o wszystkim.Tam możesz opowiedzieć co lubisz a my stworzymy ten temat. Dla najlepszych urzytkowników dajemy uprawniwnia moderatora a dla najlepszych pisarzy postów admina. www.jemno93.fora.pl
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
adik93
Amator postów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Kraśnik City
|
Wysłany: Nie 22:01, 04 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Błędy, błędy i jeszcze raz błędy. Wręcz niechce się odwiedzać tego forum.
co was klreci w piłce recznej -> co was KRĘCI w piłce RĘCZNEJ
o czymsi lub o kims -> o CZYMŚ lub O KIMŚ
Tu można opowiadaci o kawałach związanych tylo z piłką i dziewczynami -> tu można OPOWIADAĆ o kawałach związanych TYLKO z piłką i dziewczynami
wszystkie modele telefonów kture się wam podobajom -> wszystkie modele telefonów KTÓRE się wam PODOBAJĄ
Wrażeni gdy dostałeś/as pierwszą komurke -> WRAŻENIA gdy dostałeś/AŚ pierwszą KOMÓRKĘ
Według mnie to było robione na szybko, albo jesteś dysortografikiem. Niebierz tego sobie do serca
Ostatnio zmieniony przez adik93 dnia Pon 14:42, 05 Lut 2007, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Furiat
Wymiatacz
Wysłany: Pon 12:25, 05 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
ave ortografia forum nudne, a kategoria piłka nożna jest na prawdę idiotyczna (hajd park )
|
|
Powrót do góry |
|
|
strazak
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 5/5
|
Wysłany: Pon 16:29, 05 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Dlatego prosze ab ktosi pomugł mi naprawici te błedy to forum miało byci inne mam brata informatyka on mi pomagał w zrobieni foprum ale sie wycofał a ja jusz je dalej ciągnełem
|
|
Powrót do góry |
|
|