Monika_KK
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Pią 10:19, 20 Paź 2006 Temat postu: [Zapraszam] Forum Fan Clubu Krzysztofa Kiljańskiego |
|
|
Witam,
Od prawie półtora roku mam przyjemność prowadzić Oficjalny Fan Club Krzysztofa Kiljańskiego "LOKATOR", autoryzowany przez Artystę i wytwórnię Kayax.
Serdecznie zapraszam wszystkich fanów i sympatyków Krzysztofa na Forum Fan Clubu:
www.krzysztofkiljanski.fora.pl
Forum jest centralnym miejscem spotkań fanów Krzysztofa i częścią strony Fan Clubu:
[link widoczny dla zalogowanych]
Rozmawiamy i dyskutujemy nie tylko o nim i jego muzyce, ale i zupełnie "Luźno..." a także o naszych innych fascynacjach muzycznych.
Można tam tez znaleźć pliki medialne z programami telewizyjnymi i radiowymi z udziałem Krzysztofa oraz zdjęcia. Ponadto co oczywiste aktualne informacje o Krzysztofie, newsy, ciekawostki, info o koncertach itp...
Przez ponad rok wokół Forum zgromadziła się zgrana ekipa zgranych przyjaciół, którzy kontaktują sie z sobą nie tylko wirtualnie...Bardzo chętnie przyjmiemy następnych członków
Krzysztof również na Forum zagląda, czyta zawsze, rzadko, ale czasem tez pisze. Jest specjalny dział w którym możecie pisać "Do Krzysztofa". Linki z tego działu przesyłam co jakiś czas Artyście na jego e-mail, tak, że jest zawsze na bieżąco
ZAPRASZAM WSZYSTKICH FANÓW ELEGANCKIEJ MUZY!
Monika
FC "LOKATOR"
Post został pochwalony 0 razy
|
|