mati1111
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 9:17, 21 Mar 2012 Temat postu: Odp na [Wykonam] Pisanie postów na dużą skalę |
|
|
Nie zakładajmy dwóch skrajnych wyborów: albo ktoś się zna na czymś świetnie, albo wcale. Najczęstsze są odpowiedzi pośrednie Pisanie postów poprzedzone będzie zdobyciem pewnej wiedzy na temat wybranej tematyki, także na forum, gdzie można będzie zadawać pewne nurtujące pytania i uzyskiwać odpowiedzi na nie od innych uczestników. Nie należy wcale zakładać, że tematyka będzie obca, nieznana, może odwrotnie, znakomicie się w niej odnajdę. Uczyłem się, pracowałem, interesowałem się wieloma rzeczami.
Odświeżam ogłoszenie:
Zajmę się sumiennym pisaniem postów na Twoim forum w celu jeszcze większego pobudzenia jego aktywności. W zależności od wielkości zamówienia zbuduję grupę writingową, która wykona to zadanie dla dobra Twojego forum. Cena posta 1 grosz za 1 post o długości 60 znaków (jednak też do uzgodnienia). Jak widać za złotówkę można zafundować swojemu forum aż 100 postów Smile Do uzgodnienia tematyka postów i reszta szczegółów. Kontakt gg: 616 903.
Post został pochwalony 0 razy
|
|