Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Elinois
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 15:01, 07 Sie 2010 Temat postu: [Współpraca] Forum Premier League |
|
|
Witajcie, szukam osób chętnych do współtworzenia forum o Premier League. Konkretnie to oglądam się za fanami piłki - nie tylko ligi angielskiej, którzy mieli już do czynienia z prowadzeniem jakiegoś forum. Pomyślałem, że wraz ze startem sezonu można by wprowadzić je w życie. Jeśli ktoś chce pomóc proszę pisać w tym temacie lub na PW.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Elinois dnia Sob 15:07, 07 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
cleXter
Wymiatacz
Wysłany: Pon 12:59, 09 Sie 2010 Temat postu: |
|
|
Może jesteś zainteresowany prowadzeniem forum o ogólnej tematyce sportowej? Jak coś napisz na [link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mejor
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Śro 17:48, 11 Sie 2010 Temat postu: |
|
|
mogę pomóc, sam mam forum o piłce nożnej
|
|
Powrót do góry |
|
|
Elinois
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 11:27, 12 Sie 2010 Temat postu: |
|
|
cleXter napisał: | Może jesteś zainteresowany prowadzeniem forum o ogólnej tematyce sportowej? Jak coś napisz na [link widoczny dla zalogowanych] |
Wiem, że się nie nadaję ale dzięki.
Mejor zobacz PW.
1. kolejka angielskiej ekstraklasy rusza już za 2 dni! Zapraszam tym bardziej, wszelkie oferty pomocy proszę zgłaszać w tym temacie lub na PW! Szukam przede wszystkim newsmanów, którzy są kibicami takich klubów jak: Liverpool, Manchester United/City, Tottenham i Aston Villa oraz pozostałych fanów piłki. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Elinois dnia Czw 11:28, 12 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|