Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Cylindryk
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 12:54, 02 Lip 2006 Temat postu: Nadużycia i obrażanie innych - gdzie zgłaszać? |
|
|
Jest forum, które obraża mnie w sposób karygodny, wszelkie sprzeciwy są kasowane, wypisywana jest całkowita nieprawda na mój temat. Gdzie zgłaszać tego typu sprawy? Lub do kogo? Proszę o odpowiedź albo tutaj, albo przez maila (cylindryk@gmail.com), ostatecznie przez GG (1375097). Dziękuję za szybką odpowiedź, pozdrawiam,
Cylindryk.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Esgaroth
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Nie 14:23, 02 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Zglos sie do Po_laka jesli obrazaja cie na serwisie fora.pl, ale musisz podac link do tego forum.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kropek91
Maniak postów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: http://www.swiatity.fora.pl
|
Wysłany: Nie 14:51, 02 Lip 2006 Temat postu: Re: Nadużycia i obrażanie innych - gdzie zgłaszać? |
|
|
Cylindryk napisał: | Jest forum, które obraża mnie w sposób karygodny, wszelkie sprzeciwy są kasowane, wypisywana jest całkowita nieprawda na mój temat. Gdzie zgłaszać tego typu sprawy? Lub do kogo? Proszę o odpowiedź albo tutaj, albo przez maila (cylindryk@gmail.com), ostatecznie przez GG (1375097). Dziękuję za szybką odpowiedź, pozdrawiam,
Cylindryk. |
Widzisz na moim forum jak sie okazalo ze pewien uzytkownik klamal ze robi gre i go nakryto to zaczal zasmiecac forum i wyzywac Admina (czyli mnie) a jak wszedlem na jego forum i powiedzialem ze ta jego gra to jeden wielki kit zostalem zbanowany. To juz wszystko zalezy od kultury ludzi nie przejmuj sie albo tak jak pisze post wyzej zgols sie do admina serwisu fora.pl
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cylindryk
Taki se gostek
|
Wysłany: Nie 15:06, 02 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Dziękuję bardzo za informację.
Pozdrawiam,
Cylindryk
PS: Temat do skasowania.
|
|
Powrót do góry |
|
|
lukaszko82
Wymiatacz
|
Wysłany: Nie 18:23, 02 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Sprawa została przekazana do administratora.
|
|
Powrót do góry |
|
|