Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lukaszko82
Wymiatacz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 18:21, 22 Wrz 2005 Temat postu: Wypowiedzi w stylu POPIERAM, OK, TAK itp. |
|
|
W pierwszym dniu mojej pracy stwierdziłem, że liczne grono użytkowników w większości tematów umieszcza swoje odpowiedzi typu: "POPIERAM", "OK", "TAK" itp. takie słowo jak np. "POPIERAM" pojawia się w niektórych tematach po 15-20 razy!
Uważam, że udzielanie takich odpowiedzi w postach jest bez sensu, a jedynie ma na celu podbicie sobie punktów w napisanych przez siebie postach...
W ten sposób w ciągu 10 minut odpowiadając w każdym temacie wpisując "POPIERAM" jestem w stanie nabić sobie ok 300-400 punktów!
Ja osobiście będę kasował takie wypowiedzi, a w stosunku do osób które będa w ten sposób starały się nabić sobie punkty udzielał upomnień!!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw 18:46, 22 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
To co najlepiej przemilczec i nic niepisac? Jak sie nic niepisze to wychodzi na to ze pomysl sie ludziom niepodoba...
|
|
Powrót do góry |
|
|
GoRo
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: 127.0.0.1 Płeć:
|
Wysłany: Czw 18:48, 22 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
Qbiak napisał: | To co najlepiej przemilczec i nic niepisac? Jak sie nic niepisze to wychodzi na to ze pomysl sie ludziom niepodoba... |
Wystarczy rozwinąć jakoś swoją wypowiedź np. podać powód dla którego popierasz pomysł itp.
|
|
Powrót do góry |
|
|
lukaszko82
Wymiatacz
|
Wysłany: Czw 18:50, 22 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
GoRo ma rację i właśnie z nim się zgdzam.
Tutaj chodzi o to aby ruszyć troszkę szare komórki i wysilić się na jakąś konkretną wypoiedź, krytykę itd. Jak masz napisać 10 x "POPIERAM" to lepiej nie pisz nic...
To nie Sejm, tutaj nie podnosisz rączki i mówisz "POPIERAM", albo siedzisz jak Kaczucha czy Lepper w TV i też tylko powtarzasz "POPIERAM, POPIERAM..."
|
|
Powrót do góry |
|
|
mad_prince
Aktywny amator
|
Wysłany: Czw 20:39, 22 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
Popieram
ale nie no faktycznie jest duzo takiego shitu, a to dlatego, ze jak juz wspomnialem w innym temacie, nikt o to forum po prostu nie dbał!! Żaden mod tu nie zaglada (no oprócz hub'a, który jednak psychicznie nie wytrzymal i zrezygnowal z funkcji moda). ja nie wiem po co tamci ludzie są modami. Modem powinien byc ktoś taki jak np GoRo, który często bywa na forum i ma rozeznanie co sie dzieje. Mam nadzieje, że zerwiesz z tradycjami swoich poprzedników i bedziesz dbal o to forum, aczkolwiek sam wiele nie zdzialasz! Poproś po_laka o dodanie jeszcze jednego moda, który rzeczywiscie dbalby o to forum, a nie tylko mial plakietke "moderator".
|
|
Powrót do góry |
|
|
dareczek1313
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Konin
|
Wysłany: Czw 20:44, 22 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
No racja ale co napisać więcej w poście jak jest nie do opisania. Ale tak to masz racja, Powinno się pisać myśl własną tak jak ja pisze popieram i przynajmiej minimum 2 zdania, Lepiej napisać więcej niż mało lepiej coś napisać mądrze nie głupio oki
POPIERAM
|
|
Powrót do góry |
|
|
lukaszko82
Wymiatacz
|
Wysłany: Czw 22:39, 22 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
Widzę, że mój pomysł spotkał się z Waszą aprobatą tak więc chyba mam pierwszy + hmmm?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Grzywa
Maniak postów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: W-wa
|
Wysłany: Pią 6:20, 23 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
No czemu nie Też pare razy mi się zdażyło użyć samego słówka popieram ale teraz to się już zmieni
|
|
Powrót do góry |
|
|
dareczek1313
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Konin
|
Wysłany: Pią 13:03, 23 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
właściwie to na początku nikt cie nie lubiał za bardzo chodzi mi o wczoraj a teraz chyba sie zmieniło u mnie masz aż dwa +
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią 18:57, 23 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
mad_prince napisał: | Ja nie wiem po co tamci ludzie są modami. Modem powinien byc ktoś taki jak np GoRo, który często bywa na forum i ma rozeznanie co sie dzieje. |
Wlasnie... Dlaczego GoRo do tej pory niezostal moderatorem?? Do niedawna jeszcze polowa postow zostala by bez odpowiedzi gdyby nie jego pomoc.
Ostatnio zmieniony przez Gość dnia Pią 19:41, 23 Wrz 2005, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Grzywa
Maniak postów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: W-wa
|
Wysłany: Pią 19:26, 23 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
O tak faktycznie GoRo pomógł mi nie w jednej rzeczy, za co bardzo dziękuje.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lemn
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: z nienacka
|
Wysłany: Pią 20:09, 23 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
macie racja chociaż moje wypowiedzi potrafią byc krótkie ale to takie ,,Postowanie" jest chore
|
|
Powrót do góry |
|
|
lukaszko82
Wymiatacz
|
Wysłany: Pią 20:50, 23 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
GoRo nie został i nie zostanie moderatorem ponieważ moderatorzy muszą być z poza forum - taki wymóg.
|
|
Powrót do góry |
|
|
GoRo
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: 127.0.0.1 Płeć:
|
Wysłany: Pią 21:05, 23 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
lukaszko82 napisał: | moderatorzy muszą być z poza forum - taki wymóg. |
Częściowo się zgadzam, bo potem by było jak z hubem, osoby które moda niedostały żal im zaczął d**e ściskać i zaczęły na niego bluzgać.Z drugiej strony osoba z poza serwisu niezna userów ich problemów itp.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią 21:46, 23 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
To moze jakas specjalna ranga dla GoRo?? Pomocnik czy cos takiego z dodatkowym wyroznieniem w postaci innego kolorku np. bialy.
|
|
Powrót do góry |
|
|