|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Blue
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 11:39, 24 Paź 2006 Temat postu: Własne grafiki na oficjalne forum |
|
|
Witam wszystkich i od razu przepraszam, że ten temat powstał zupełnie osobno. Stało się tak, ponieważ bardzo zależy mi na odpowiedzi administratorów serwisu.
Mam pewną propozycję, a może raczej prośbę.
Jestem jedną z administratorek fora www.thpoland.fora.pl, jest to forum o zespole Tokio Hotel i wbrew temu co wszyscy o nich sądzą, chciałabym zaznaczyć że nasze forum jest jednym z największych for na fora.pl
Spodobało nam się tutaj od samego początku, dlatego wspólnie z innymi administratorkami odsunęłyśmy pomysły o jakimkolwiek przenoszeniu fora na inny serwer. Uważamy ze świetnie dajecie tu radę i bardzo nam się podoba to, że pomagacie uzytkownikom i fora są zupełnie za darmo
Ostatnio wyszły na świat, nowe (uważam że naprawdę niezłe) szablony na fora. Moje pytanie brzmi, czy dałoby się pójść na ugodę i np. zamiast automatycznych znaczków "forum zablokowane, nowe posty" etc, administracja zgodziłaby się umieścić nasze znaczki, w kształcie loga zespołu, uprzednio przygotowane przez nas (np. na nowy szablon bcBlack - kwestią byłoby tylko wrzucenie ich na serwer), loga zrobimy dokładnie takiej samej wielkości jakiej są teraźniejsze znaczki. Jest to o tyle dla nas ważne, ponieważ oprócz forum prowadzimy także oficjalny polski fanclub zespołu i forum także uważane jest za oficjalne :)Jestem pewna że gdy forum przybierze postać "TokioHotelowego" pojawi się na nim jeszcze więcej uzytkowników, co jest plusem zarówno dla nas jak i dla administracji fora.pl
Rozumiem że macie kochani dużo roboty, ale byłabym bardzo wdzięczna gdybyście zechcieli chociaż rozważyć moją prośbę.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
~zychu
Mistrz
Przeczytał: 0 tematów
Wysłany: Wto 13:23, 24 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Nie ma takiej możliwości, bez względu na wszystko tak się nie stanie.
Nawet dlatego iż, fora.pl działa na tych samych plikach - Twoje forum, forum Twojego kolegi który ma strone na fora.pl - WSZYSTKO JEST NA TYCH SAMYCH.
Więc jeśli zmieniliby Tobie te znaczki, zmiana nastąpiła by u wszystkich użytkowników fora.pl - co by było tragedią bo mało ludzi na tym serwisie lubi TH - czyli? niemożliwe.
Pozdrawiam.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|