|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
x-alien
Moderator
Przeczytał: 0 tematów
Wysłany: Pią 21:55, 18 Maj 2007 Temat postu: |
|
|
satanedriver napisał: |
~zychu napisał: |
ssszaman napisał: | nie wiem co inteligencja ma do tego. |
i tu jest ten problem że nie wiesz |
A co ma do tego IQ, sprowadzanie rozmowy do poziomu "a w regulaminie ..." jest mało wyrafinowane.
Owszem wymagać nie możemy, możemy prosić dawać pomysły ale jak widać nic sie nie zmienia. ....fora.pl są na wskroś oszczędne do granic możliwości. Konkurencyjne mojeforum . net ma szereg opcji jak i opłaty "sms" w zamian brak reklam.
Obecnie na fora.pl jest uruchomionych 316 531 for i wierzyc mi sie nie chce ze ten portal jest w tak słabej kondycji. Portal miałby prosty zarobek przez SMSy a co za tym idzie mozliwości rozwoju, gdyby zaledwie 1% istniejacych for (co daje 3165 for) płaciło smsem (10zł+vat) to kasa jest dość duża. Reklamy z google, no proszę was - bez komentarza.
Fora.pl ma duży potencjał ale sie marnuje. Czyżby admini spoczęli na laurach |
mojeforum.net może i mają za przeproszeniem pełno nasranych opcji w PA ale powiem jedno
ja tam miałem forum szkolne, rejestrowali się tam uczniowie z całej szkoły - ponad 600 userów.
w przeciągu miesiąca forum urosło do 15 000 postów
a po miesiącu i dwóch dniach padły im serwery i o dziwo zgubiły się całe bazy danych
forum poszło się paść a ja nadrobiłem tylko 30 userów i 1000 postów.
i co z tego że mają tyle opcji niby mają opcję sms i inne pierdoły, powinni zarabiać multum kasy a tak i tak im się wszystko psuje co chwile.
jak często
częsciej niż na fora.pl są prowadzone prace konserwacyjne
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|