Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
SerdzioLeone
Maniak postów
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 3/5 Skąd: Tarnobrzeg
|
Wysłany: Nie 19:11, 15 Paź 2006 Temat postu: Topik o Ostrzeżeniach |
|
|
Proponoje wprowadzić w którymś z działów temat w ktorym moderator pisał by za co i komu daje osta. Ja sam i kilku innych użytkownieków nie wiem za co lecą nam osty...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Hakoliino
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 5/5
|
Wysłany: Nie 19:24, 15 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
chyba sie nie przyjmnie bo modzi mówili ze niemuszą sie tłumaczyć za co dają warna a pozatym ten topic miałby klikanascie stron
|
|
Powrót do góry |
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Nie 19:50, 15 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Powiem tak:
najczęściej lecą osty teraz za to że użytkownicy próbują zmieniać temat i później z tego właśnie robi się największy spam - proste, przed każdym postem zastanów się czy oby napewno jest On na temat.
Nie na to co napisali inni użytkownicy odpisuj tylko na to co jest napisane w TEMACIE.
Za bezsensowne posty - druga pozycja dzięki ktorej lecą ostrzeżenia, w działach zaproszeń za to leci najwięcej bo użytkownicy odświeżają swoje tematy jakimiś zbędnymi postami.
MODERATOR nie musi się nikomu tłumaczyć - takiego tematu nie będzie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
SerdzioLeone
Maniak postów
|
Wysłany: Nie 20:03, 15 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Cytat: | MODERATOR nie musi się nikomu tłumaczyć. |
To jest tylko Twoja opinia. Co oznacza że modzi mie muszą się tłumaczyć? Że wszystko im wolno nawet dawać osty za nic. Odpowiadasz przed administratorem tego forum a jemu powinno zależeć aby forumowiczów było jak najwiecej a takie działania modów temu nie służą. Mod jest na forum dla użytkownika a nie sam dla siebie. Mod nie jest wszechwiedzący i powinien brać pod uwage zdanie innych użytkowników forum.
Żadnego z podanych kryteriów nie złamałem 3 trzykrotnie a pomimo to mam trzy osty. Forum to nie jest wolna amerykanka gdzie mozna sobie dawać osty według własnego widzimiśie...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hakoliino
Nowicjusz
|
Wysłany: Nie 20:10, 15 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
jak patrze na lewą strone to wszędzie 5/5 3/5 4/5/ 1/5 warny!
|
|
Powrót do góry |
|
|
SerdzioLeone
Maniak postów
|
Wysłany: Nie 20:14, 15 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Hakoliino pisz na temat bo potem osty lecą i ja widze z lewej strony 5/5 5/4 5/3/ 5/2... i potem się dziwisz że masz worny.
|
|
Powrót do góry |
|
|
x-alien
Moderator
Wysłany: Nie 20:29, 15 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
moderator jest osobą, która ma pilnować porządku na forum. tak się składa, że na tym forum jest pełno zbędnego spamu serdzio, to nie jest tak, że ty nic nie robisz i jesteś święty - gdyby tak było nie dostałbyś ani jednego warna. tak jak mówi Zychu, trzeba uważać na to, co się pisze. popatrz, ilu jest użytkowników na tym forum, którzy mają pełno postów i ani jednego warna. regulamin jest po to, aby go przestrzegać, a nie po to żeby tylko był. ani jednego warna jeszcze nie dałem na tym forum bez powodu. dziennie na tym forum przybywa nawet 250 postów... myślisz że żaden z nich nie łamie regulaminu? nie myśl że tutaj się daje warny za nic.
jeżeli chodzi o ten temat, to niech się wypowiedzą na ten temat inni moderatorzy. ja jestem obojętny. jeżeli będę musiał pisać komu i za co daję warny, to będę to robił, ale tylko wtedy, jak Administratorzy dadzą mi taki nakaz.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hakoliino
Nowicjusz
|
Wysłany: Nie 20:32, 15 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
takich osób jest bardzo mało.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ligowiec
Boss mafii postowej
Pomógł: 3 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z miasta sexu i biznesu Płeć:
|
Wysłany: Nie 21:10, 15 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Hakoliino Ty się dziwisz, że dostajesz ostrzeżenia Przecież Ty w każdym temacie dospisujesz jakieś nic nie wnoszące do dyskusji posty. To tak tylko retorycznie pytam, nie zamierzam podejmować na ten temat polemiki.
|
|
Powrót do góry |
|
|