Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Waxy
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 1:36, 26 Lis 2006 Temat postu: Style |
|
|
Siemka . Nie jestem Tu całkiem nowa, gdyż mam forum i wiem jak sobie z nim radzić ( poza stylami, ale o tym później ). Jednak mam jedną uwagę co do styli. Czy niebyło by łatwiej, gdyby nie trzeba było by instalować tych styli... O wiele prościej byłoby gdyby porostu wszystkie style już by były i porostu admin klika na jeden ze styli, klika zastosuj, klika na ''Podgląd forum'' i wybrany styl jest. Tak byłoby o wiele prościej. Mam nadzieję, że jeśli się da, to to będzie zmienione. A i jeszcze coś. Może i nie doczytałam się, ale czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dokładnie jak wstawiać style? Próbowałam już wiele razy i nic. Już i qumpela próbowała mi wytłumaczyć i też napisała niedokładnie. Czekam na odpowiedź.
Pozdro !!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Ligowiec
Boss mafii postowej
Pomógł: 3 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z miasta sexu i biznesu Płeć:
|
Wysłany: Nie 1:43, 26 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
To ja może odpowiem w odwrotnej kolejności.
Styl instalujesz następująco:
Panel Administracyjny-->Style-->Dodaj-->Instaluj(wybrany styl)
teraz w panelu administracyjnym masz takie coś jak konfiguracja i tam w 15 opcji od gótu ustawiasz domyślny styl forum.
Teraz jako, że już wiesz jak to zrobić mogę Ci odpowiedzieć na pierwsze pytanie. Jeśli zainstalujesz w podany sposób wszystkie style, to będziesz mogła za pomocą jednego kliknięcia zmieniać styl w konfiguracji.
Czyli tak samo jak ustawiłaś pierwszy styl.
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
Waxy
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 1:52, 26 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Dzieki. Teraz wreszcie będę mogła ( razem z qumpelą) zmieniać pory roku na forum.
|
|
Powrót do góry |
|
|