Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mencus
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 22:13, 04 Sie 2005 Temat postu: opcja hide |
|
|
Witam! Mam wielką prośbę by Administrator wgrał, jeżeli jest to możliwe, dodatek, który by umożliwił opcje "ukryj" (hide). Wtedy jeżeli chce ktoś zobaczyć linka, który jest na forum -- musiał by odpowiedzieć w danym temacie. Mam forum na którym wymieniamy się linkami z użytkownikami typu: Porady do Footbag, Skate, Tworzenie Muzyki... Więc była by taka możliwość. Bardzo proszę o taką opcję... Pozdrawiam!!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
GoRo
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: 127.0.0.1 Płeć:
|
Wysłany: Czw 22:17, 04 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Witam! Mam wielką prośbę by Administrator wgrał, jeżeli jest to możliwe, dodatek, który by umożliwił opcje "ukryj" (hide). Wtedy jeżeli chce ktoś zobaczyć linka, który jest na forum -- musiał by odpowiedzieć w danym temacie. Mam forum na którym wymieniamy się linkami z użytkownikami typu: Porady do Footbag, Skate, Tworzenie Muzyki... Więc była by taka możliwość. Bardzo proszę o taką opcję... Pozdrawiam!!! |
Jestem za, ale zamiast odpowiedzieć mógłby podziękować(widziałem coś takiego na jednym forum ale adresu niepodam bo jest nielegalne).Ten mod chyba by zabardzo serwera nie obciąźył.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Revan
Amator postów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Leszno
|
Wysłany: Pią 11:07, 05 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Cytat: | (widziałem coś takiego na jednym forum ale adresu niepodam bo jest nielegalne) |
Nie ma for nielegalnych... Co do tematu to jestem przeciw, takie cos jest zupelnie nie potrzebne i niepotrzebnie zawalalo by serwer
|
|
Powrót do góry |
|
|
po_lak
Postrach forum
Wysłany: Pią 15:09, 05 Sie 2005 Temat postu: Re: opcja hide |
|
|
mencus napisał: | Witam! Mam wielką prośbę by Administrator wgrał, jeżeli jest to możliwe, dodatek, który by umożliwił opcje "ukryj" (hide). Wtedy jeżeli chce ktoś zobaczyć linka, który jest na forum -- musiał by odpowiedzieć w danym temacie. Mam forum na którym wymieniamy się linkami z użytkownikami typu: Porady do Footbag, Skate, Tworzenie Muzyki... Więc była by taka możliwość. Bardzo proszę o taką opcję... Pozdrawiam!!! |
Hehehehe, ten post zasługuje na miano postu miesiąca.
Gratuluje, Twoje forum zostało własnie usunięte z powodu rozpowszechniania warezu i innego nielegalnego stuffu :). Było się nie chwalić.
EDITED:
PS. Tego moda nie będzie, raczej niepotrzeby. Admin powinien zachęcać osoby do pisania w jakiś lepszy sposób, np podnosząc poziom forum :)
po_lak
Ostatnio zmieniony przez po_lak dnia Pią 17:30, 05 Sie 2005, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
bypietras
Maniak postów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z nienacka!!!!!!!!!!!!!!
|
Wysłany: Pią 15:44, 05 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Nom.... Trzeba czytać regulamin
|
|
Powrót do góry |
|
|