Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Danielos
Lewa ręka mafii
Przeczytał: 0 tematów
Wysłany: Pią 3:53, 14 Gru 2007 Temat postu: |
|
|
przecież to jest absurdalny nonens... Po co jakiemuś ziomowi płęć drugiej osoby? Może przy kompie siedzi jakis pedofil czy gej, moze zboczniec??? Jeśli tak to stanie się niebezpieczmne, bo niektórzy przez internet nie myślą. Po za tym po kiego komuś wiedzuieć kto ma jaką płeć? Zwykłe bezsensowny bajer
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Pią 5:20, 14 Gru 2007 Temat postu: |
|
|
Bez sensu bylo wprowadzenie pochwal, a wprowadzili. Nie kazde forum jest dla dzieci. Na niektorych rozmawiaja ludzie dorosli wiec pedofile Im nie groza. Nie wszyscy sa dziecmi tak jak Ty. Zreszta opcja mogla by byc tak zrobiona zeby sie dalo wylaczyc w PA. Sa to tylko ikonki ktore sie beda wyswietlac. Wlaczenie ich bylo by dla bazy mniej obciazajace niz pochwaly.
|
|
Powrót do góry |
|
|
coper
Aktywny amator
|
Wysłany: Pią 6:52, 14 Gru 2007 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem calkiem dobry pomysl. Jak juz kidler wspomnial mod ten nie obciazyl by serwera i nawet jak ktos nie popiera tego pomyslu, to mysle ze po wprowadzeniu go w obieg nikomu by nie przeszkadzal. Przynajmniej dziewczyny nie bede dyskryminowane
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ciacho
Prawa ręka mafii
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: ja się taka słodka wzięłam? Płeć:
|
Wysłany: Pią 8:00, 14 Gru 2007 Temat postu: |
|
|
Danielos napisał: | przecież to jest absurdalny nonens... Po co jakiemuś ziomowi płęć drugiej osoby? Może przy kompie siedzi jakis pedofil czy gej, moze zboczniec??? Jeśli tak to stanie się niebezpieczmne, bo niektórzy przez internet nie myślą. Po za tym po kiego komuś wiedzuieć kto ma jaką płeć? Zwykłe bezsensowny bajer |
To nie ma być dla ziomów, tylko dla nas, kobiet!
Jakby Cię ciągle traktowano, jako kobietę, też byś miał dosyć
A co ma gej do pokazania "płci żeńskiej" na forum???
Włączy opcję jako kobieta i będzie Was uwodził? Tak, jakby teraz nie mógł się podszyć...
Poza tym, to nie musi być opcja obowiązkowego zaznaczenia. Wystarczy, że my (kobiety) sobie włączymy!
Każda opcja dla jednych może być bajerem, a dla innych jest bardzo ważna. Dla mnie pochwały są zupełnie niepotrzebne, a jednak je wprowadzono. Będzie ankieta i tyle... Chociaż, jako mniejszość żeńska na tym forum, mamy małe szanse na dużo głosów "za"
|
|
Powrót do góry |
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Pią 8:35, 14 Gru 2007 Temat postu: |
|
|
Sam zdecydowanie jestem na tak bo często pisząc do kogoś muszę pisać w osobie "użytkownik" a nie męskiej czy żeńskiej. (choć użytkownik to tryb męski i często do kobiet brzmi jakbym mówił do mężczyzny...) dobrze wiedzieć kto siedzi po drugiej stronie.
Danielos masz dwanaście lat i jeszcze wybujałą wyobraźnie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Anusiak
Amator postów
Ostrzeżeń: 4/5
|
Wysłany: Pią 13:18, 14 Gru 2007 Temat postu: |
|
|
no dobra przyznam wam racje pomyliłem sie przyda sie znaczki płci
|
|
Powrót do góry |
|
|
jkw
Administrator
|
Wysłany: Wto 10:22, 18 Gru 2007 Temat postu: |
|
|
Po co to komu? To taki sam (dla mnie) absurdalny pomysł jak podawanie wieku (gdzieś był taki). Tym bardziej, że i tak nigdy do końca nie wiadomo kto kim jest naprawdę!
Na forach bywa się kompletnym "anonimem"! Dlatego tak się dzieci uczy - "Nie wierzyć temu, jak się ktoś przedtawia w internecie!!"
Jeśli w opcjach napiszę o sobie, że jestem mężczyzną, mam lat 25, interesuję się motolotniarstwem i pochodzę z Lublina- to czy musi to być prawda?
Jestem KOBIETĄ i jestem absolutnie przeciw.
Tylko na niektórych forach, ludzie znają się równolegle z realu - ale wtedy tam problem płci/wieku/czy czegoś tam jeszcze nie istnieje sam z siebie. Tak jest właśnie u nas.
Ostatnio zmieniony przez jkw dnia Wto 10:26, 18 Gru 2007, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Pucuś
Boss mafii postowej
Wysłany: Wto 12:40, 18 Gru 2007 Temat postu: |
|
|
Została zrobiona ankieta które mody mają zostać wprowadzone i między innymi jest ta opcja , nie wiem po co ta dyskusja
Ostatnio zmieniony przez Pucuś dnia Wto 12:41, 18 Gru 2007, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
jkw
Administrator
|
Wysłany: Śro 9:26, 19 Gru 2007 Temat postu: |
|
|
Pucuś napisał: | ... nie wiem po co ta dyskusja ... |
Dla innych forumowiczów! Jedni są za, drudzy przeciw! Warto wiedzieć jakie są ich argumenty, nie sądzisz?
|
|
Powrót do góry |
|
|
fifa1995
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: radom
|
Wysłany: Śro 13:21, 19 Gru 2007 Temat postu: |
|
|
Ja osobiście jestem za tym aby wprowadzić taką zmianę po to aby już nie powtarzały się pomyłki co do innej osoby
|
|
Powrót do góry |
|
|
Inedit
Amator postów
Wysłany: Sob 23:17, 29 Gru 2007 Temat postu: |
|
|
Bardzo by się to przydało, bo mój nick się wielu kojarzy z dziewczyną, co jest nie prawdą, a mnie nieraz wkurza ;|
|
|
Powrót do góry |
|
|