Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasilas
Lewa ręka mafii
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: www.gramy.gaa.pl/php/
|
Wysłany: Wto 15:38, 09 Sie 2005 Temat postu: Nowa grupa "Pomocnicy" |
|
|
Polegałaby na tym żę tam byłyby tylko osoby które z chęcią pomagają innym. tak aby użytkownicy wiedzieli do kogo zwrucić się najpierw.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
hub
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Wto 15:42, 09 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Heh, ja pomagam innym. Większość moich postów jest w Pomoc i pytania i raczej nie chciałbym, żeby mnie atakowali jeszcze...już pare razy ktoś pisał do mnie na PW a jeszcze więcej osób na gg to musiałem zlikwidować swój numer bo za dużo tego ludu było.
Dlatego...wolalbym nie być w tej grupie...
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasilas
Lewa ręka mafii
|
Wysłany: Wto 15:47, 09 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
To dlatego aj teraz mam masową korespondęcję .
|
|
Powrót do góry |
|
|
ShareOsiol
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 16:34, 09 Sie 2005 Temat postu: Re: Nowa grupa "Pomocnicy" |
|
|
kasilas napisał: | Polegałaby na tym żę tam byłyby tylko osoby które z chęcią pomagają innym. tak aby użytkownicy wiedzieli do kogo zwrucić się najpierw. |
Jesli user ma problem z forum to pisze jasno i tresciwie na naszym forum , poniewaz poto powstalo forum aby pomagac niedoswiadczonym ,Pozatym wiekszac userow jest niedoswiadczona a tylko nieliczni maja praktyke wiec twój pomysł jest jak najbardziej do kitu poniewaz ludzie by pisali tylko do kilku osub i w dodatku moze na priwa , stary jesli ktos zna odpowiedz na zadany problem przez usera to odpowie jesli nie to odpowie następny bądz sam Admin !! Gdyby taki pomysł byłby taki doskonały to juz dawno sam najwyszy Admin by go wdrozycł w zycie , więc nieczaruj !
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon 13:01, 15 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Jesli user ma problem z forum to pisze jasno i tresciwie na naszym forum , poniewaz poto powstalo forum aby pomagac niedoswiadczonym ,Pozatym wiekszac userow jest niedoswiadczona a tylko nieliczni maja praktyke wiec twój pomysł jest jak najbardziej do kitu poniewaz ludzie by pisali tylko do kilku osub i w dodatku moze na priwa Twisted Evil , stary jesli ktos zna odpowiedz na zadany problem przez usera to odpowie jesli nie to odpowie następny bądz sam Admin !! Gdyby taki pomysł byłby taki doskonały to juz dawno sam najwyszy Admin by go wdrozycł w zycie , więc nieczaruj ! |
Zgadzam się z tym postem. Forum.fora.pl powstało chyba włąśnie po to. To nie jest dobry pomysł ponieważ możliwa byłaby sytuacja że niedoświadczony pyta Pomocnika czy może mu pomóc a ten powie mu wejdź w Szukaj. To wtedy to jest tylko nawigowanie a nie pomoc.
To jest moje skromne zdanie
Powrót do góry |
|
|
kasilas
Lewa ręka mafii
|
Wysłany: Pon 16:10, 15 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Dobra modowie zamykać temat !
|
|
Powrót do góry |
|
|
DARO
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Wto 12:01, 16 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
uważam ze to nie potrzebne wystarczą modzi!
|
|
Powrót do góry |
|
|