myxam
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 23:54, 28 Sty 2008 Temat postu: Niech będzie, że spam lub co tam jeszcze... |
|
|
Piszę w sprawie subfor I tu:
po pierwsze - szukałem takiego/takich tematów i znalazłem:) z AD 2006... Jakby na to nie patrzeć toż to prawie już dwa lata temu, więc z małą nadzieją ponawiam temat, bo może się coś zmieniło...
po drugie - kpicie z ludzi odpowiadając im na prośbę o subfora w stylu: "nie, bo nie", "bo jest nie potrzebne"
po trzecie - Coś takiego jak subfora poprawiają przejrzystość forum, jego czytelność, wprowadzają porządek... Wiem, że to jest trudno zrozumieć, toż to porównywalne jest z siłą Coriolisa... ale jak się chce to można - uświadomić sobie pewne sprawy...
po czwarte - zgłaszam oficjalną prośbę w imieniu swoim i mojego forum - i nie będzie nadużyciem jeśli dodam "i nie tylko" - o wprowadzenie możliwości subfor...
I proszę nie zamykać tematu po lakonicznej odpowiedzi: "Nie, bo nie", niech się inni wypowiedzą...
P.S. No chyba, że już taka możliwość została wprowadzona, a ja jej nie potrafię znaleźć... no cóż, stworzono mnie do wyższych celów
Pozdrawiam
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez myxam dnia Pon 23:55, 28 Sty 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|