Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
drNO
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: z orbity
|
Wysłany: Śro 14:21, 29 Mar 2006 Temat postu: Nadgorliwość moderatorów - prośba o rozwagę ;) |
|
|
Drodzy moderatorzy (szczególnie mirosea) - nie każdy ma wiele godzin, by przeszyuszukiwać wszystkie fora w poszukiwaniu tematu... zanim zadałem pytanie - przeszukałem całe forum za pomocą wyszukiwarki postów. Znalazłem 1297 pozycjii a w nich żadnej odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Oczekiwałem tylko prostej odpowiedzi TAK lub NIE.
W zamian mało rozgarnięty moderator odpowiedział mi, że to już było i zamknął mój post.
To chyba nie powinno być tak...?
Ja na moim forum za coś takiego przeprowadziłbym ostrą rozmowę z takim moderatorem.
Jesli już zamykasz mój post i twierdzisz, że już było - to może chociaż jakiś link, droga miroseo???
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Śro 14:28, 29 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
ojjj jak mi przykro ze masz jakies "ale"
i nie życze sobie zebys pisal cos w stylu "malo rozgarniety moderator"
to jest obraza wiesz o tym?
za to dostajesz ostrzezenie - ale pewnie cie to rybka....
odpowiedz na twoje jakze "super" pytanie brzmi raczej takiej opcji nie bedzie - poniewaz - poniewaz jest zbyteczna.
juz jestes usatysfakcjonowany odpowiedzia?
jak nie - to twoj problem.
Ostatnio zmieniony przez miroesa dnia Śro 14:29, 29 Mar 2006, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Śro 14:28, 29 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
Troche się zgodze,
a zgodze się dlatego że tematy są tak ponazywane że ciężko coś dorwać szukając we wszystkich ...
Niby na początku było mówione, że się będzie karało za złą nazwe tematu, i co ?!
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Śro 14:30, 29 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
Zychukp1 - kara sie - ale mod nie jest w stanie przegladac wszystkiego
To co zauwaze to "poprawiam"
i wiem, że inni modzi również....
ale my tez nie jestesmy w stanie siedziec 24h na forum
|
|
Powrót do góry |
|
|
snoopy
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 14:38, 29 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
miroesa:
Cytat: | Zychukp1 - kara sie - ale mod nie jest w stanie przegladac wszytskiego | User takze, wiec nalezalo by w tym momecie chociaz podac tego linka do tematu, ktory nakieruje usera, lub cokolwiek odpowiedziec, a nie isc na latwizne i powiedziec i trach zamknac temat, bo mam "wladze"
Szanujmy sie wzajemnie a nie beda padac teksty w stylu
Cytat: | malo rozgarniety moderator |
Takowe wzajemne traktowanie wypacza sens zakladania nowych tematow, co za tym idzie uzytecznosc istnienia moderatorow
Ostatnio zmieniony przez snoopy dnia Śro 14:42, 29 Mar 2006, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
drNO
Nowicjusz
|
Wysłany: Śro 14:41, 29 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
Możesz mi dać kolejne ostrzeżenie - ale wolałbym trochę porozmawiać o tym dlaczego - ta opcja jest zbyteczna... może w ogóle to wszystko jest zbyteczne...?
Nie podoba mi się Twoje moderowanie, miroseo - i nie jest to obraza, ale moje zdanie....
Myślałem, że to forum służy pomocy i wymianie poglądów.... chyba się myliłem.
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Śro 14:44, 29 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
mi się wiele rzeczy nie podoba...i co ?
ok - twoje zdanie - masz do tego prawo - ale piszac "malo rozgarniety" - obrazasz mnie...
czy ja cie obrazilam - nie wydaje mi sie - wiec zastanow sie 3 razy zanim cos napiszesz...
jak sie ktos pyta - to nie mam powodów dawać ostrzezeń....zauważ, ze nie dałam ci wcześniej - te co masz teraz dostałes za obraze - za nic więcej....
chcesz to dyskutuj - może którys z adminów ci odpowie - jak cię to zadowoli - nie zamykam tego tematu...
|
|
Powrót do góry |
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Śro 14:45, 29 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
No w sumie ja tutaj też jestem pierwszy raz przeciwko moderatorą bo dostałem ostrzeżenie w dosłownym znaczeniu tych słów za nic.
Jestem pewny że niczego źle nie zrobiłem, jedynie miałem avatar prze 30 sek aby sprawdzić czy się zmieści on w rubryce czy będzie za duży - okazał się za duży więc skasowałem a tym czasie już dostałem osta ... nawet ostrzeżenia słownego nie bylo !
Nie mówię o wyzywaniu moderatorów, ale o ich wymogach - wcześniej zawsze ich broniłem że mają dużo pracy i pełnią ją dobrze ... ale teraz to się zmieni
Może któryś mod mnie nie lubi co ? na to wychodzi bo błędów nie miałem - możecie sobie zobaczyć moje posty
Ostatnio zmieniony przez ~zychu dnia Śro 14:47, 29 Mar 2006, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
drNO
Nowicjusz
|
Wysłany: Śro 14:46, 29 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
Zamknięcie postu bez jakichkolwiek wyjaśnień także traktuję jako kompletne lekceważenie mnie jako usera.... tyle że ja nie mogę dawać ostrzeżeń....
zresztą nie sprzeczajmy się - nie chodzi mi o to. Cały czas interesuje mnie za to temat, który poruszyłem wcześniej...
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
|
Powrót do góry |
|
|
lukaszko82
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 15:56, 29 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
Ale po co ten temat, po cholere znowu się do kogoś czepiać!
Już raz napisałem, że osoby które będą zakładały tematy dot. pracy moderatorów będą dostawały warny, a tematy będą kasowane!
Pamiętajcie że admin i moderator zawsze ma racje - nawet kiedy jej nie ma
Temat ZAMYKAM !!!
|
|
Powrót do góry |
|
|