Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kaeste
Aktywny amator
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Czę100chowa Płeć:
|
Wysłany: Pon 10:45, 27 Paź 2008 Temat postu: Liczniki na fora. |
|
|
Proponuję aby zrobić liczniki odwiedzin na fora (funkcja może być włączana przez admina) przydatna rzecz.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
rafal50
Lewa ręka mafii
Wysłany: Pon 12:35, 27 Paź 2008 Temat postu: |
|
|
Liczników free jest naprawdę dużo. Jak ktos potrzebuje taki bajer to sobie cos znajdzie w necie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
tomy
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5
Wysłany: Pon 13:21, 27 Paź 2008 Temat postu: |
|
|
Ale jak była by taka opcja nie trzeba było by szukać
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Pon 18:51, 27 Paź 2008 Temat postu: |
|
|
Są bardziej potrzebne modyfikacje do wprowadzenia. Co do tego szukania to jak ktoś chce to szybko znajdzie. Marudzą tylko Ci co nie potrafią znaleźć.
|
|
Powrót do góry |
|
|
tomy
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5
Wysłany: Pon 21:13, 27 Paź 2008 Temat postu: |
|
|
Ale pamiętaj że tacy się zdarzają i to dość często nawet jak im podasz na tacy to nie potrafią. A tak było by włącz wyłącz proste nawet bardzo proste
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kaeste
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Czę100chowa Płeć:
|
Wysłany: Pon 22:45, 27 Paź 2008 Temat postu: |
|
|
Dr.Kidler napisał: | Są bardziej potrzebne modyfikacje do wprowadzenia. |
A jakie możesz mi powiedzieć bo na razie to ja nie widzę żadnych zmian od dłuższego czasu?
Dr.Kidler napisał: | Co do tego szukania to jak ktoś chce to szybko znajdzie. Marudzą tylko Ci co nie potrafią znaleźć. |
Tak znalazłem od metra tylko sorka że niestety nie wiem jak je zainstalować (umieścić) na forum.
tomy napisał: | A tak było by włącz wyłącz proste nawet bardzo proste |
I właśnie o to chodzi żeby było proste a nie z zamotą.
Ostatnio zmieniony przez Kaeste dnia Pon 22:47, 27 Paź 2008, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
rafal50
Lewa ręka mafii
Wysłany: Pon 23:44, 27 Paź 2008 Temat postu: |
|
|
Wejdź sobie na strone z licznikami. Wybierz styl i co tam jeszcze można. Otrzymany kod wklejasz w opis forum -> PA -> Fora ->Zarządzaj ->Edycja.
Post został pochwalony 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Wto 19:26, 28 Paź 2008 Temat postu: |
|
|
Kaeste napisał: |
Dr.Kidler napisał: | Są bardziej potrzebne modyfikacje do wprowadzenia. |
A jakie możesz mi powiedzieć bo na razie to ja nie widzę żadnych zmian od dłuższego czasu? | Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że są bardziej potrzebne modyfikacje do wprowadzenia (napisania) niż liczniki. Skoro nic nie widziałeś od dłuższego czasu to radzę też zaopatrzyć się w okulary bo ja ok pól miesiąca temu widziałem. Była to w dodatku modyfikacja o którą prosiliśmy. Drobna, ale zawsze.
Dr.Kidler napisał: | Co do tego szukania to jak ktoś chce to szybko znajdzie. Marudzą tylko Ci co nie potrafią znaleźć. |
Tak znalazłem od metra tylko sorka że niestety nie wiem jak je zainstalować (umieścić) na forum. | To zamiast spamować w różnych tematach zacznij czytać to forum. Proponuje na pierwszy ogień FAQ X-alien-a. Jak czegoś nie umiesz to szukaj informacji na ten temat. Poruszane tyle razy że naprawdę nie warto wałkować tego od nowa po raz kolejny.
tomy napisał: | A tak było by włącz wyłącz proste nawet bardzo proste |
I właśnie o to chodzi żeby było proste a nie z zamotą. | Najlepiej nawalić na serwery wszystkiego by było włącz wyłącz i obciążyć 565 tyś for bo kilkunastu osobom nie chce się doczytać kilku informacji. Czytanie też jest proste, a macie z tym problem?? Jak Wam czegoś bardzo brakuje to wystarczy zainstalować forum na serwerze gdzie będziecie mieli dostęp do bazy i będziecie sobie mogli wgrywać co zechcecie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
x-alien
Moderator
Wysłany: Wto 19:36, 28 Paź 2008 Temat postu: |
|
|
Tak znalazłem od metra tylko sorka że niestety nie wiem jak je zainstalować (umieścić) na forum. |
jak nie wiesz, to sobie przeczytaj moje FAQ (wspomniane już wyżej )
p.s. znalezienie liczników w google jest tak łatwe jak użycie domyślnej opcji włącz/wyłącz w panelu.
dodam do FAQ adresy do dobrych liczników - ułatwi Wam to poruszanie się po internecie
|
|
Powrót do góry |
|
|