Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maggot
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 21:50, 12 Cze 2005 Temat postu: Licznik postow |
|
|
Z racji tego, ze to moj pierwszy post na forum: Witam wszystkich.
A teraz do rzeczy: nurtuje mnie pewna rzecz - na naszym forum znajduje sie dzial Offtopic. Co w nim, tego juz chyba przyblizac nie musze, gdyz w intelekt Wasz nie watpie . Problem w tym, ze offtopic, jak to czesto bywa, krzaczy sie najgesciej. A jakie widze jego rozwiazanie? Wylaczenie go z licznika postow, aby wartosc w nim podawana dawala lepszy wglad we wklad usera w rozwoj forum.
Zeby nie byc "." wyszukalem kulturalnie skrypcik: [link widoczny dla zalogowanych] i uprzejmie prosilbym o wgranie spryciarza. Jestem pewien, ze uprzyjemni zycie niejednemu z Adminow na forach serwisu fora.pl, a instalacja zajmie pare chwil .
Z gory dzieki za wszystko.
Pozdrawiam,
Maggot
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon 10:55, 13 Cze 2005 Temat postu: |
|
|
proponuje ignoracje niech zostanie nie przeszkadza raczej nikomu a widac ile kto napisal
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maggot
Taki se gostek
|
Wysłany: Pon 15:39, 13 Cze 2005 Temat postu: |
|
|
Proponuje troche wiecej interpunkcji, bo tresc Twojego posta jest tak przejrzysta, jak brudna woda.
Brak GG w profilu tez "nic nie przeszkadzal", bo mozna go w siga wrzucic. Inna sprawa, ze ostateczna decyzja i tak nalezy do Admina.
I jezeli troche przekrecilem funkcje tego skryptu, to: skrypt pozwala na wylaczenie wybranych przez Admina konkretnego forum subfor, a nie akurat offtopica, oczywiscie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon 15:42, 13 Cze 2005 Temat postu: |
|
|
Maggot napisał: | Proponuje troche wiecej interpunkcji, bo tresc Twojego posta jest tak przejrzysta, jak brudna woda.
Brak GG w profilu tez "nic nie przeszkadzal", bo mozna go w siga wrzucic. Inna sprawa, ze ostateczna decyzja i tak nalezy do Admina.
I jezeli troche przekrecilem funkcje tego skryptu, to: skrypt pozwala na wylaczenie wybranych przez Admina konkretnego forum subfor, a nie akurat offtopica, oczywiscie. |
zobaczymy co admin zdecyduje \ ja juz wiem haha rotfl
|
|
Powrót do góry |
|
|
po_lak
Postrach forum
Wysłany: Pon 16:37, 13 Cze 2005 Temat postu: |
|
|
Sorry, tej opcji na pewno nie będzie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon 16:40, 13 Cze 2005 Temat postu: |
|
|
widzisz wiedzialem ale nie dlatego ze jestem jasnowidzem lub kolega admina ( nawed nie jestem ) tylko widzialem ze admin nie imastuje bezsensownych zeczy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maggot
Taki se gostek
|
Wysłany: Pon 17:18, 13 Cze 2005 Temat postu: |
|
|
Szkoda, ze nie bedzie. Tyle, ze nie widze nic bezsensownego w tym rozszerzeni (to @ MenWizard).
EOT.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon 17:31, 13 Cze 2005 Temat postu: |
|
|
jak by bylo cos w tym przydatnego to admin by zaimstalowal widac nie wyrazil zgody wiedz nie ma w tym nic potrzebnego :Pmysle ze mozna zamknac zeby sie dalej dyskusja nie toczyła
|
|
Powrót do góry |
|
|
Yzalbe
Taki se gostek
|
Wysłany: Śro 10:32, 27 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
MenWizard napisał: | jak by bylo cos w tym przydatnego to admin by zaimstalowal widac nie wyrazil zgody wiedz nie ma w tym nic potrzebnego :Pmysle ze mozna zamknac zeby sie dalej dyskusja nie toczyła |
czy kazdy gracz RSa musi pokazywac na innych forach, ze tak naprawde jest noobem? -_-
troche wiecej uprzejmosci -_-
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasilas
Lewa ręka mafii
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: www.gramy.gaa.pl/php/
|
Wysłany: Śro 11:39, 27 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Yzalbe napisał: |
MenWizard napisał: | jak by bylo cos w tym przydatnego to admin by zaimstalowal widac nie wyrazil zgody wiedz nie ma w tym nic potrzebnego :Pmysle ze mozna zamknac zeby sie dalej dyskusja nie toczyła |
czy kazdy gracz RSa musi pokazywac na innych forach, ze tak naprawde jest noobem? -_-
troche wiecej uprzejmosci -_- | Ja jestem graczem w RS'a
|
|
Powrót do góry |
|
|