Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kilmar
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pon 10:34, 18 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Hhhhmmm... Nie chce zgłaszać postawy roszczeniowej , ale czy cos sie w tej sprawie dzieje??? tzn kiedy mozna oczekiwac decyzji skoro nowa platforma juz "stoi"?
pozdrawiam
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Pippin
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Dzikie Krainy, pełne lasów i rzek
|
Wysłany: Pon 16:44, 18 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
No własnie . Na moim forum, jeszcze nie otwartym, ostrzeżenia są rzeczą bardzo ważną, szczególnie dla userów należących do Klanów. Jeżeli jest możliwość zainstalowania tych modów, przede wszystkim ostrzeżeń, bez znacznego obciążenia serwera, to proponuję zrobić to w pierwszej kolejności, tak jak mówią chyba wszyscy .
Pozdrawiam.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Refresh
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: znikąd
|
Wysłany: Wto 15:02, 17 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie: ostatni post z tego tematu jest z ponad rok temu i nic się nie zmieniło. A mi się rozchodzi o łączenie tematów / przesuwanie postów do istniejących tematów. Jestem administratorem na forum akademii medycznej i, jak się można domyślać, ludzie tam piszący raczej nie wiedzą GDZIE sie pisze, a dla moderatorów byłoby to wielkim usprawnieniem pracy (bez tego albo trzeba pisać userowi żeby napisał ten sam post w odpowiednim temacie i ten się usuwa lub po prostu post odwiedza śmietnik). Dlatego zwracam sie do admina z tą prośbą aby ten skrypt / mod czy co tam (nie wiem, nie znam się) został udostępniony.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vereena
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Verden
|
Wysłany: Śro 9:03, 18 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Refresh - mam często ten sam problem. Ile razy już musiałam się napisać, żeby ktoś przerzucił swojego posta do innego tematu. To jest strasznie denerwujące. Jeszcze jak ma się więcej użytkowników to już w ogóle czasem nie można się połapać... A zanim ktoś tego posta przeniesie to czasem i wieki miną, bo np. rzadko zagląda na forum. To by było bardzo przydatne. Nie mam pojęcia, kto w ogóle był przeciwny tej opcji
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sir Afin
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 14:38, 18 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Dokładam i swoją cegiełkę do tej prośby. Scalanie tematów/przenoszenie postów miedzy tematami, znacznie usprawniłoby zarządzanie i zmniejszało bałagan.
|
|
Powrót do góry |
|
|
SerdzioLeone
Maniak postów
Ostrzeżeń: 3/5 Skąd: Tarnobrzeg
|
Wysłany: Śro 15:29, 18 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Wątpie aby to coś dało, bo znam już troche specyfike Fora.pl ale i ja przyłaczam się do apelu. Każda zmiana na lepsze jest potrzebna.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Furiat
Wymiatacz
Wysłany: Śro 15:40, 18 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
czasami by się przydało...
|
|
Powrót do góry |
|
|
shadow_Devil
Boss mafii postowej
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Warszawa - Sadyba
|
Wysłany: Śro 16:27, 18 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
akcja na takie apele byla z dwa miechy temu wiecie jak sie skonczyla? wiecie...
wiec szkoda waszego czasu...
teraz jest akcja na style tez minie za jakis czas
|
|
Powrót do góry |
|
|
Refresh
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: znikąd
|
Wysłany: Czw 9:10, 19 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Tylko po co komu style co nic wlasciwie nie daja (jak chcesz to sam sobie zainstaluj obrazek po obrazku, tak tez mozna) a dzielenie tematow na watki bardziej usprawnia funkcjonowanie forum. Co komu po wygladzie skoro ma nie powiem jaki burdel w tematach?
sorki za brak polskich znakow ale pisze z uczelni i tutaj brak mappingu takich
|
|
Powrót do góry |
|
|
grochu
Amator postów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: www.loteam.fora.pl
|
Wysłany: Wto 20:00, 24 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Mógłby wypowiedzieć się ktoś z "kierownictwa" czy uda się zrobić to łączenie wątków itd ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomaszko
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 15:26, 09 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Droga Administracjo, proszę dodać łączenie postów... Nawet znalazłem w necie: [link widoczny dla zalogowanych] jest to niezwykle przydatna funkcja, 1000 razy ważniejsza niż nowe style, wiedzą o tym chyba wszyscy moderatorzy i administratorzy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
~Zbychu
Maniak postów
Ostrzeżeń: 5/5
|
Wysłany: Wto 16:15, 09 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Ehh, wqiecie co bedzie? Nic, łagodnie powiedziawszy Mogłem się wynieśc juz dawno,ale głupi byłem hehe
|
|
Powrót do góry |
|
|
Winhelp
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: wziąć na piwo?
|
Wysłany: Wto 17:06, 09 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Mod dodaje w widoku tematu trzey przyciski dzieki którym admin bądź moderator może zbanować, odbanować lub dać ostrzeżenie userowi. W Panelu Administacyjnym możemy zdecydować po ilu ostrzeżeniach user automatycznie dostaje bana. Mod jest bardzo prosty w instalacji i nie powinien sprawić problemów nawet początkujacym uźytkownikom. |
Wszystko już jest, tylko że teraz banuje się w panelu admina
Cytat: | Modyfikacja pozwala zabronić w panelu administracyjnym użytkownikowi pisania nowych tematów, postów oraz edytowania swoich starych postów. |
O ile wiem, gdy user jest zbanowany, to i tak nie może robić żadnej z tych rzeczy, bo nie może się zalogowac, więc o co chodzi?
Pierwszy link nie działa
Jak dla mnie to z tym banowaniem nie ma racji bytu, bo to wszystko już jest, a łączenie chyba też już jest, odpowiednio kombinując można zrobić, czego się chce
// pomyliłem się, łączenia chyba nie ma, ale z dzieleniem tematów nie ma problemu
[link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomaszko
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 17:25, 09 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Winhelp napisał: |
// pomyliłem się, łączenia chyba nie ma, ale z dzieleniem tematów nie ma problemu
[link widoczny dla zalogowanych] |
Zgadza się, ale skoro jest dzielenie, logiczne jest, aby było także łączenie. Jeśli w jednym temacie zrobi się offtop, to trzeba te posty wydzielić i usunąć, a nie można połączyć, jeśli podobny temat już istnieje- jest to ogromnym utrudnieniem.
|
|
Powrót do góry |
|
|
art
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Wronki
|
Wysłany: Pią 13:42, 12 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
art napisał: | Post Wysłany: Czw Maj 19, 2005 8:47 am Temat postu: Przenoszenie pojedynczych postów (MOD)
Proszę o moda umożliwiającego, z poziomu administratora, przenoszenie pojedynczych postów i podklejania ich do juz istniejących tematów bez konieczności tworzenia nowych.
Np. w sytuacji gdy ktoś zboczy z tematu piszac oddzielnego pojedynczego posta (mimo, że dotyczy on juz istniejacego tematu) nie ma mozliwosci wrzucenia go wlasnie tam. I trzeba albo go usuwac, albo prosic uzytkownika o skasowanie i reczne przepisanie w odpowiednim miejscu. |
Kod: | http://www.forum.fora.pl/viewtopic.php?p=291&highlight=#291 |
za 4 miesiące będę świętował 2 latka napisania prośby o tego moda
|
|
Powrót do góry |
|
|