|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lego_sysiem
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Wysłany: Pią 17:00, 15 Sie 2008 Temat postu: Kilka propozycji. |
|
|
Witam!
Mam kilka propozycji i nie będę zdziwiona, jeśli sie nie przyjmą Szukałam, czy już nie zaprezentowano takich propozycji. Nie znalazłam, zatem przedstawię ich kilka (zdaję sobie sprawę, że propozycje mogą okazać się nietrafne).
1. Wyświetlanie IP użytkownika, który jest zarejestrowany, ale nie napisał ani jednego posta. Czy dałoby się wprowadzić coś takiego? Wiem, że IP się wyświetla, gdy użytkownik jest online, ale nie da się sprawdzać, gdy tylko czyta tematy.
2. Wyświetlanie tematów napisanych przez użytkownika - jest opcja "wyświetl posty danego użytkownika", ale czy dałoby się wprowadzić możliwość wyświetlania jedynie tematów, założonych przez użytkownika?
3. Pokazywanie, które tematy przeczytał użytkownik - coś w stylu opcji "pokaż posty napisane przez użytkownika". Wyświetlało by wtedy, jakie tematy przeczytał dany użytkownik. Na tej ostatniej opcji generalnie najbardziej mi zależy
Dziękuję za uwagę ^_^
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez lego_sysiem dnia Pią 17:04, 15 Sie 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Pią 17:07, 15 Sie 2008 Temat postu: Re: Kilka propozycji. |
|
|
lego_sysiem napisał: | 1. Wyświetlanie IP użytkownika, który jest zarejestrowany, ale nie napisał ani jednego posta. Czy dałoby się wprowadzić coś takiego? Wiem, że IP się wyświetla, gdy użytkownik jest online, ale nie da się sprawdzać, gdy tylko czyta tematy. |
Też od jakiegoś czasu o to prosiłem. Wystarczyło by widoczne dla adminów (modów) w opcji Ostatnio zalogowany w profilu usera. Tak jak ma to miejsce w modyfikacji by Przemo. Dla wielu by się przydała.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
vinga
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: Over The Hills And Far Away Płeć:
|
Wysłany: Pią 17:18, 15 Sie 2008 Temat postu: |