|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DJgrusza
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Wto 18:03, 28 Lis 2006 Temat postu: Kilka pomysłów |
|
|
witam. założyłem ostatnio forum by Przemo i jestem z niego bardzo zadowolony. ma wiele fajnych funkcji, które i tu by sie przydały.
na przykład samoznikającepopewnymczasie ostrzeżenia, banowanie hostów, dodawanie własnych opcji w profilu (też ciekawe),cytowanie selektywne(bardzo przydatne),opcja hide, no ale przede wszystkim shoutbox. gdzieś czytalem, że fora.pl ma ponoć dodawać niektóre funkcje z by Przemo, a te są warte zamontowania ich na forach. moja sugestia.
pozdro
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Ligowiec
Boss mafii postowej
Pomógł: 3 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z miasta sexu i biznesu Płeć:
|
Wysłany: Wto 18:05, 28 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Cytat: | gdzieś czytalem, że fora.pl ma ponoć dodawać niektóre funkcje z by Przemo |
Też to czytałem, ale pisało, że to na pewno nie w najbliższym czasie Raczej nie ma co na to liczyć.
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kasia_P
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Wto 18:08, 28 Lis 2006 Temat postu: Re: Kilka pomysłów |
|
|
DJgrusza napisał: | witam. założyłem ostatnio forum by Przemo i jestem z niego bardzo zadowolony. ma wiele fajnych funkcji, które i tu by sie przydały.
na przykład samoznikającepopewnymczasie ostrzeżenia, banowanie hostów, dodawanie własnych opcji w profilu (też ciekawe),cytowanie selektywne(bardzo przydatne),opcja hide, no ale przede wszystkim shoutbox. gdzieś czytalem, że fora.pl ma ponoć dodawać niektóre funkcje z by Przemo, a te są warte zamontowania ich na forach. moja sugestia.
pozdro |
Poczekaj trochę, tamto forum długo nie pociągnie na tych wszystkich opcjach
Tu się trzeba cieszyć z tego co jest i na razie nie liczyć na nic innego.
Pozdrawiam, temat zamykam
|
|
Powrót do góry |
|
|
x-alien
Moderator
Wysłany: Wto 18:08, 28 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
skoro masz już forum by przemo to się nim naciesz, bo póki co na fora.pl zbyt dużo nie będzie dodane...
P.S. jeżeli to forum jest na xad.pl to radzę ci pozostać na fora.pl, bo tam ci skasują forum i nawet nie będziesz wiedział kiedy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|