Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wnora1
Prawa ręka mafii
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Wto 17:58, 10 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
jejku nie podoba sie to nie musisz tu siedziec ja uwazam ze fora.pl jest lepsze nie muli itp. statsy mozna wstawic zaden problem
nie tworz broblemow!!!!!!!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
x-alien
Moderator
Wysłany: Wto 18:21, 10 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
skoro tak ci się podoba mojeforum.net, to poprostu się tam przenieś i tyle. po problemie. fora.pl w odpowiednim do tego momencie na pewno się rozwiną. trzeba jeszcze troszkę poczekać. i jeszcze raz powtarzam. skoro uwiodły cię dodatki z tamtego serwisu, to tam sobie załóż forum. po co robisz tutaj zbędny mętlik?
|
|
Powrót do góry |
|
|
SerdzioLeone
Maniak postów
Ostrzeżeń: 3/5 Skąd: Tarnobrzeg
|
Wysłany: Wto 20:04, 10 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Eltarien napisał: | Na fora.pl nie ma userów? Są i zapewniam Cię, że nie ma ich mało. |
Czy ja coś takiego powiedziałem? Teraz już mam 200% pewności że są userzy :-/
X-Alien napisał: | skoro tak ci się podoba mojeforum.net, to poprostu się tam przenieś i tyle. po problemie. fora.pl w odpowiednim do tego momencie na pewno się rozwiną. trzeba jeszcze troszkę poczekać. i jeszcze raz powtarzam. skoro uwiodły cię dodatki z tamtego serwisu, to tam sobie załóż forum. po co robisz tutaj zbędny mętlik? |
X-Alien (i inni lubiący mi wmawiać że lubie mojeforum.net) podając zalety konkurencyjnego ferwisu chciałem to skonfrontować z ofertą dostepną na fota.pl a nie wychwalać pod niebiiosa zalety tego pierwszego serwisu :-/ Chciałem żeby ludzie którzy ssię troche znają na tym co planuje się w dalekiej/niedalekiej przyszłości wpprowadzić na Fora.pl wypowiedzieli się czy jest szansa na wprowadzenie której kolwiek ze zmian jakie podawałem. Zapewniam nie zroziłem sobie bożka z mojeforum.net chodzi mi tylko o porównanie i pytanie czy Fora.pl planują kiedyś wprowadzić ZMIANY...
|
|
Powrót do góry |
|
|