Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wirgil
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Czw 19:09, 24 Kwi 2008 Temat postu: Informacje Profilu jako obowiązkowe. Ankieta: więcej pytań. |
|
|
Chciałbym;
1) aby niektóre Informacje Profilu na forum były wymagane/obligatoryjne (tzn. Pola oznaczone * ). Nie chce dodawać dodatkowych pól lub zmieniać treści istniejących ale chciałbym ustawić niektóre pola jako wymagane do rejestracji a nie fakultatywne.
2)aby w tworzonej Ankiecie mozna było zadac więcej niz jedno pytanie,
3) aby do kazdego pytania Ankiety można było wybierac wiecej niż jedna opcję.
Czy jest szansa na realizację tych wniosków na na fora . pl? W jakiej kolejności i w jakiej perspektywie czasowej?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Kpc21
Nowicjusz
Wysłany: Wto 12:03, 24 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Ja mam taką propozycję - poszukaj jakiegoś serwisu, który oferuje darmowe ankiety na stronę internetową i ma te funkcje, które wymieniłeś. Zezwól w PA na używanie HTML-a i wstaw ja do posta.
|
|
Powrót do góry |
|
|
x-alien
Moderator
Wysłany: Wto 12:20, 24 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
@Kpc21
też mam propozycję - przestań odkopywać stare tematy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
wirgil
Nowicjusz
Wysłany: Śro 20:26, 05 Lis 2008 Temat postu: |
|
|
Kpc21 napisał: | Ja mam taką propozycję - poszukaj jakiegoś serwisu, który oferuje darmowe ankiety na stronę internetową i ma te funkcje, które wymieniłeś. |
Dzięki, znałem to i tak w kwietniu zrobiłem. Z braku laku dobry kit.
x-alien napisał: | @Kpc21
też mam propozycję - przestań odkopywać stare tematy. | Kochany Modzie, oprócz połajanek prosiłbym łaskawie o konkretna odpowiedz na pytania i naświetlenie perspektyw w tematach jw na fora.pl
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Śro 20:39, 05 Lis 2008 Temat postu: |
|
|
wirgil napisał: | Kochany Modzie, oprócz połajanek prosiłbym łaskawie o konkretna odpowiedz na pytania i naświetlenie perspektyw w tematach jw na fora.pl | Nie zrozum mnie źle, ale mod x-alien i admini na tym forum to tylko tu "sprzątają" Nie mają wpływu na to co jest wprowadzane w serwisie. "joby" zbierają Oni, a tak naprawdę to nie Ich wina.
Admini serwisu jak narazie pokazali o co Im chodzi. Po przejęciu serwisu przez Gadu Gadu serwis głównie wprowadza nowe reklamy.
Post został pochwalony 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
x-alien
Moderator
Wysłany: Śro 21:25, 05 Lis 2008 Temat postu: |
|
|
Dr.Kidler napisał: | Nie zrozum mnie źle, ale mod x-alien i admini na tym forum to tylko tu "sprzątają" Nie mają wpływu na to co jest wprowadzane w serwisie. "joby" zbierają Oni, a tak naprawdę to nie Ich wina.
Admini serwisu jak narazie pokazali o co Im chodzi. Po przejęciu serwisu przez Gadu Gadu serwis głównie wprowadza nowe reklamy. |
jw
wirgil napisał: | Kochany Modzie, oprócz połajanek prosiłbym łaskawie o konkretna odpowiedz na pytania i naświetlenie perspektyw w tematach jw na fora.pl |
Kochany Użytkowniku, oprócz połajanek prosiłbym łaskawie o zapoznanie się z tym kto jest kim na forum.
|
|
Powrót do góry |
|
|
wirgil
Nowicjusz
Wysłany: Sob 13:15, 10 Sty 2009 Temat postu: |
|
|
Dr.Kidler napisał: | Nie zrozum mnie źle, ale mod x-alien i admini na tym forum to tylko tu "sprzątają" Nie mają wpływu na to co jest wprowadzane w serwisie. "joby" zbierają Oni, a tak naprawdę to nie Ich wina.
|
Jako tako się orientuję kto jest kto a joby raczej nie ode mnie bo akurat doceniam Wasze poswięcenie. Naiwnie tylko spodziewalem sie że Adminom i Modom bliżej do Góry i oświecą mnie czego sie moge spodziewać po fora.pl a tu tylko wyskoczył Mod Obcy i zaczął wymachiwac pałą.
Naiwnie też sądziłem że forum Pomysły ma jakis sens i nie oczekiwałem jakis rewelacji tylko normalnej odpowiedzi nawet takiej jak Twoja choc jest przygnebiajaca i akurat mi wskazuje zeby do realizacji swoich nastepnych przedsiewzięc szukać innych potrali.
Dziekuje za odpowiedż i pozdrawiam.
|
|
Powrót do góry |
|
|