Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mc Dewojek
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Śro 18:56, 15 Paź 2008 Temat postu: Dwa małe dodatki... |
|
|
Witajcie!
Mam dwa pomysły na dodatkowe modyfikacje.
1. Podczas rejestracji / edycji profilu obok polu z hasłem pokazany byłby pasek, tzw. "siła hasła", coś podobnego do tego podczas zakładanie maila na wp chociażby. Nie jest to żaden ciężki mod, a na pewno zwiększył by bezpieczeństwo.
2. Drugim pomysłem jest - powód zamknięcia forum. Przydatne podczas zamknięcia forum na jakiś okres czasowy(np. w celu przebudowy), można byłoby poinformować użytkowników, kiedy forum znowu powróci, itd...
Czekam na wasze opinie
@edytuj
Chciałbym jeszcze dodać jedno...
Mianowicie usunięcie pola ICQ, MSN i Yahoo z profilu... Są całkowicie zbędne, na ich miejsce powinny zostać dodane Tlen, Skype i AQQ.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Mc Dewojek dnia Śro 20:01, 15 Paź 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Śro 20:04, 15 Paź 2008 Temat postu: Re: Dwa małe dodatki... |
|
|
Co do pierwszego to najlepszą siłą hasła jest nasz rozum. Wiadomo że nikt normalny nie wstawi hasła takiego samego jak login lub dającego się łatwo odgadnąć. Im bardziej skomplikowane hasło tym lepiej. By o tym wiedzieć nie trzeba żadnych modyfikacji. to tylko niepotrzebny bajer.
Natomiast jeśli chodzi o drugą propozycje to już gdzieś była taka i jak na razie bez odzewu. Osobiście jestem ZA. Przydatna modyfikacja. Nie jest to ciężki mod. Nie ładuje danych przy każdym ładowaniu się forum. Tylko jak jest włączony.
Jak się domyślam, kolejnymi modyfikacjami będą nowe reklamy lub poprawki już istniejących. Stąd te spowolnienia serwisu i errory które wyskakują ostatnio.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mc Dewojek
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Czw 13:59, 16 Paź 2008 Temat postu: |
|
|
W sprawie reklam... Przydała by się opcja wyłączenia ich, np. poprzez płatność SMS.
Ta reklama nad forami potrafi wkurzyć... ^^
|
|
Powrót do góry |
|
|
Eryk123
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: Wolwanowice Płeć:
|
Wysłany: Nie 12:30, 19 Paź 2008 Temat postu: |
|
|
popieram to zeby Skype byl do podania ale tylko skype i GG noi email.
|
|
Powrót do góry |
|
|