Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
CzarnyElo
Maniak postów
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Pią 16:21, 06 Kwi 2007 Temat postu: Czy admini mogliby dodać te uśmieszki do wyboru---> |
|
|
[link widoczny dla zalogowanych]
???
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Colorz
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Pią 18:16, 06 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Nie myśl, że komuś będzie chciało się to ściągać,
uśmieszków moim zdaniem zdecydowanie wystarczy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzarnyElo
Maniak postów
|
Wysłany: Pon 20:31, 09 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Colorz...
Czy jesteś adminem fora.pl? NIE
Czy moje pytanie zostało skierowane do ciebie? NIE
Po jaką cholerę zabierasz głos kretynie... Co ściągać? Wystarczy, że wgrają je na server i wtedy będą dostępne do wyboru dla każdego! Jeżeli twoim zdaniem wystarczy to po co zabierasz głos?... Ahhh szkoda słów na takich ludzi
|
|
Powrót do góry |
|
|
Redaktor
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Zawadzkie w.opole
|
Wysłany: Pon 21:23, 09 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
CzarnyElo może nie jestem Adminem fora.pl ale raczej nie zostanie to dodane bo to już tradycja.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Quarion
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Wto 16:13, 10 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z redaktorem, gdybyś czytał kilka poprzednich tematów to byś wiedział gdzie mają takie pomysły admini
A po za tym co tak naskakujesz od razu ? Każdy ma prawo wypowiedzieć się na temat i ja też uważam że nie ma sensu dodawania kolejnych emot.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zbyszko
Amator postów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 17:03, 10 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Redaktor napisał: | CzarnyElo może nie jestem Adminem fora.pl ale raczej nie zostanie to dodane bo to już tradycja. |
To zrób przysługę i się zamknij do cholery, bo tradycją stało się też bezsensowne komentowanie takich userów jak ty, co nic nie robią tylko: "Nie zostanie wprowadzone", "a po co?" itp.
Co do uśmieszków to moim skromnym zdaniem są niepotrzebne,.bo jest sporo paczek.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ironus
Amator postów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: ja mam to wiedzieć?!
|
Wysłany: Wto 17:15, 10 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Zbyszko napisał: |
Redaktor napisał: | CzarnyElo może nie jestem Adminem fora.pl ale raczej nie zostanie to dodane bo to już tradycja. |
To zrób przysługę i się zamknij do cholery, bo tradycją stało się też bezsensowne komentowanie takich userów jak ty, co nic nie robią tylko: "Nie zostanie wprowadzone", "a po co?" itp.
Co do uśmieszków to moim skromnym zdaniem są niepotrzebne,.bo jest sporo paczek. |
Innych krytykujesz, a sam powiedziałeś to samo tylko w innej formie... A ja bym prosił o dodanie tej paczki.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Quarion
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Wto 17:21, 10 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Ironus napisał: |
Co do uśmieszków to moim skromnym zdaniem są niepotrzebne,.bo jest sporo paczek. |
Innych krytykujesz, a sam powiedziałeś to samo tylko w innej formie... A ja bym prosił o dodanie tej paczki. |
A wiesz jak importować te paczki ? A wiesz jakie już są ? Według mnie te które są wystarczają ...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Redaktor
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Wto 17:21, 10 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Zbyszko jestem wystarczająco tu długo aby znać pewne metody działania, przeczytaj tematy z forum, a potem nie będziesz pisać takich antykomentarzy, ostatnio prośby o wgrywanie dodatków nie są realizowane.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ironus
Amator postów
|
Wysłany: Wto 17:23, 10 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Quarion napisał: |
Ironus napisał: |
Innych krytykujesz, a sam powiedziałeś to samo tylko w innej formie... A ja bym prosił o dodanie tej paczki. |
A wiesz jak importować te paczki ? A wiesz jakie już są ? Według mnie te które są wystarczają ... |
Tak się składa, że wiem... akurat na forach siędzę już od dłuższego czasu (prawie 2 lata), a ilość postów wcale nie znaczy o doświadczeniu...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Quarion
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Wto 17:28, 10 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Oceniałem cię niekoniecznie po ilości postów. m.in. po głupocie niektórych twoich postów...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ironus
Amator postów
|
Wysłany: Wto 17:29, 10 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
powiedzial madrala...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zbyszko
Amator postów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:24, 10 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Redaktor napisał: | Zbyszko jestem wystarczająco tu długo aby znać pewne metody działania, przeczytaj tematy z forum, a potem nie będziesz pisać takich antykomentarzy, ostatnio prośby o wgrywanie dodatków nie są realizowane. |
Też im znajomośc. Pogratulowac panie wszechwiedzący Ja tutaj byłem juz w maju 2006, tylko mnie zbanowali
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzarnyElo
Maniak postów
|
Wysłany: Śro 3:23, 11 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Nie rozumiem co to za problem z wgraniem kilku uśmieszków... Nie pojmuję dlaczego niektórzy są przeciw jeśli to w żaden sposób im nie obciąży ich for ani nic... Po prostu każdy będzie mógł sobie wybrać te uśmieszki bądź nie! Ludzie są dziwni, trzeba się do tego przyzwyczaić...
Liczę jednak na wyrozumiałość adminów i wgranie tych kilku uśmieszków... Myślę, że są wyszukane co do tematyki (czerwona karta, żółta - piłkarska), a także do ogólnych (google, szukaj itp.)
Pozdrawiam
PS. Nie OffTopujcie...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Redaktor
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Śro 13:02, 11 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
hmm takie chyba już są miałek na forum ,google czy kartki piłkarskie..
|
|
Powrót do góry |
|
|