Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
N00b_King
Amator postów
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 3/5
Wysłany: Sob 11:25, 02 Lip 2011 Temat postu: Bardziej komfortowa edycja stylu i aktualizacje phpBB. |
|
|
Elo, mam propozycję, by jakoś ulepszyć edytor stylu. Znaczy niech będzie bardziej przejrzysty, zrozumiały, intuicyjny. Żeby to było coś w rodzaju WYSIWYG. Nawet do nich napisałem, ale na razie cicho z ich strony.
A propos, nie mogą oni aktualizować phpBB?? Tera trójka przecież już jest....
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Sob 11:39, 02 Lip 2011 Temat postu: |
|
|
Nie możesz aktualizować bo fora.pl to nie serwery gdzie masz dostęp do bazy. Tu jest phpBB oparte na dwójce lecz modyfikowane pod serwis. Jeśli fora.pl samo nie zmieni wszystkim (a pewnie tego nie zrobi) to jest się skazanym na to co jest, bądź znalezienie sobie innego miejsca w sieci za które pewnie trzeba będzie zapłacić.
Co do edytora stylu to tez możesz zapewne zapomnieć. Fora.pl nie wprowadza nic od długiego czasu. Nie sądzę by zmienili podejście. Chyba że zaczęli by tracić znaczną ilość osób i okazało się że nie mają zysków z reklam to może by przejrzeli na oczy. Ale to raczej nie możliwe.
|
|
Powrót do góry |
|
|
N00b_King
Amator postów
Wysłany: Sob 16:33, 02 Lip 2011 Temat postu: |
|
|
Eh... To może jakaś petycja???
|
|
Powrót do góry |
|
|
jkw
Administrator
|
Wysłany: Pon 8:34, 04 Lip 2011 Temat postu: |
|
|
Możesz być spokojny - nieposkutkuje! Co myśmy w zeszłym roku się nawalczyli żeby ponaprawiali to co popsujli!! Wreszcie poskutkowało pozawiadamianie pism i portali o tematyce komputerowej, wstyd im się chyba wreszcie zrobiło.
|
|
Powrót do góry |
|
|
N00b_King
Amator postów
Wysłany: Pon 11:27, 04 Lip 2011 Temat postu: |
|
|
Zróbmy to samo teraz - walczmy, zastrzaszajmy i w ogóle... Ja do nich o kilku rzeczach napisałem z mies. temu a oni nic... nawet o podstępach nie mówią.... Przynajmniej dodają nowe uśmieszki
|
|
Powrót do góry |
|
|