Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kozak21
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Sob 11:00, 04 Kwi 2009 Temat postu: Zwykły użytkownik nie może usunąć swojego posta |
|
|
Witam
Jestem administratorem forum. Jeden z moich użytkowników nie może usunąć swojego komentarza. Czy jest możliwe, że to dlatego, że pisze z Windowsa98 i ma starszą wersję Mozilli Firefox? Każdy inny członek forum może usuwać komentarze. A może jest jakiś inny powód?
Sam jestem początkującym administratorem, zostałem nim tylko dlatego, że inni nie potrafili założyć forum (wiem, dziwne) i nie orientuję się w tych sprawach. Przepraszam, jeżeli takie pytanie już padło.
Pozdrawiam
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
półkrwisty
Maniak postów
Wysłany: Sob 19:09, 04 Kwi 2009 Temat postu: |
|
|
PA>Fora>Zezwolenia>(wybierasz forum)>Zezwolenia Zaawansowane>(ustawiasz
Usuń na Zarejestrowani)>Wyślij.
PS. Nie rób tego, jeżeli zależy Ci na tym forum,
bo wystarczy byle kłótnia i userzy Tobie z działu
Pola Gladden urządzą.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kozak21
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Sob 19:29, 04 Kwi 2009 Temat postu: |
|
|
W ustawieniach mam tak jak napisałeś - usuwać komentarze mogą zarejestrowani. Akurat na moim forum ludzie są w porządku i wiem, że żadnej bitwy nie będzie.
Użytkownikowi natomiast nie wyświetla się "x" (usuń ten post) i dlatego wysłałem tutaj zapytanie czy winny może być temu Windows98 z jakiego on pisze. Na chwilę obecną jeden jedyny raz "x" się pojawił, więc mam nadzieję, że problem został zażegnany.
Jednak nadal zastanawia mnie co tutaj było winne. Chciałbym wiedzieć co robić w podobnych sytuacjach w przyszłości.
|
|
Powrót do góry |
|
|