Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Parenne
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 13:42, 08 Cze 2010 Temat postu: zaprotestuj przeciw reklamom Gogla wysyłajac maila |
|
|
<Uwaga!
Temat nie jest do wklejania zalow na temat reklam lub sposobow pozbycia sie ich z for. Prosze nei wklejac takich postów do tego tematu.>
Licze na wasza pomoc ws reklam Google'a. Reklamy wygladaja fatalnie - wszyscy to wiemy. Pomoż mi wysyłając maila ze skarga na http://www.fora.pl/index.php?file=contact. Ja juz to zrobilam.
Pomoż mi wysyłając maila ze skarga na http://www.fora.pl/index.php?file=contact
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Parenne dnia Wto 13:43, 08 Cze 2010, w całości zmieniany 3 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Amid
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 2/5
Wysłany: Wto 14:29, 08 Cze 2010 Temat postu: |
|
|
Wysłałam! Ciekawe czy ktoś wogóle odpisze.
Że reklamy sa wszędobylskie, to wiemy. Ostatnio nie tak dawno pojawiły się na forum reklamukące nowe GG, miedzy wpisami same sie wstawiają, ale to co dziś dołożyli!!!! to juz niestety totalne przegięcie!!!! Dziadostwo do potęgi entej! Co mnie obchodzi czy Mucha jest w ciąży czy nie jest? i wiele innych bzdetów?
Ostatnio zmieniony przez Amid dnia Wto 14:30, 08 Cze 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wujek_miecio
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 4/5
Wysłany: Wto 18:41, 08 Cze 2010 Temat postu: |
|
|
ludzie przecież te reklamy to głupota najgorsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wysłałem wiadomość wy też wyślijcie
Ostatnio zmieniony przez Wujek_miecio dnia Wto 18:47, 08 Cze 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
jkw
Administrator
|
Wysłany: Śro 8:02, 09 Cze 2010 Temat postu: |
|
|
Przecież ten "protest" niczego nie zmieni! Fora.pl muszą "żyć z czegoś" i jakoś zarabiać. Zakładając forum za darmo zgadzamy się na pewne niedogodności. Reklamy są, były i będą! Całe szczęście, że przynajmniej za jakiś czas je zmienią na inne.
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Śro 17:58, 09 Cze 2010 Temat postu: |
|
|
jkw reklamy reklamami, ale te gigantyczne reklamy pojawiające się w postach.... to już przegięcie totalne....
|
|
Powrót do góry |
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Śro 22:53, 09 Cze 2010 Temat postu: |
|
|
idą za rozwijającym się internetem na wielu stronach w takich miejscach są umiejscowione reklamy, dla nich to jest pieniądz dzięki któremu mają rozwój jak i pracę, więc z tych reklam po prostu nie mogą zrezygnować
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gibon
Nowicjusz
Wysłany: Czw 9:34, 10 Cze 2010 Temat postu: |
|
|
Tak tak, rozwijającym się internetem. Szkoda tylko, że o rozwijaniu tego serwisu zapomnieli. Nie mam nic przeciwko reklamom, ale ilość i natarczywość tego ścierwa przeszła wszelkie granice. Pewnie znów chcą się nachapać hajsu dopóki nie zalaje ich fala maili od wku.... użytkowników.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Czw 17:44, 10 Cze 2010 Temat postu: |
|
|
~zychu Ty odstaw % bo znów piszesz głupoty.
Widziałeś tu jakiś rozwój przez ostatnie 1.5 roku? Było coś wprowadzone dla użytkowników serwisu?? Jakie były założenia?? Były ankiety co kolejne wprowadzać. I co?? I g... Nie ma niczego. Zresztą co było wprowadzane to nie było nigdy takie jak by tego chcieli userzy. Galeria to ostatnia modyfikacja. Ilu ją używa?? Jak dla mnie bezużyteczna od początku bo nie przemyślana. Zrobiona po to tylko by było widać że coś się dzieje. Miał być SB (zresztą mi i tak nie potrzebny) i jakoś nie widać. Już nawet naprawę usterek załatwiamy przez np. Dziennik Internetowy bo zwykłych userów mają w du.. Jeszcze dobrze że zagląda tu Kamik to nie ma do końca wrażenia że nas olali. Choć pewnie i Jego mają gdzieś. Zapewne ma tu tylko sprzątać.
Wprowadzane są tylko i wyłącznie nowe formy reklamy. Piszesz że dla kasy do rozwoju?? Więc albo jesteś pod wpływem, albo Ci słońce zaszkodziło.
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Czw 17:53, 10 Cze 2010 Temat postu: |
|
|
trzeba bedzie znowu wziac sprawy w swoje rece.....
heh....
tylko czy cos sie wskora.... juz sama nie wiem...rece opadaja...
|
|
Powrót do góry |
|
|
zjawa
Amator postów
Wysłany: Pią 9:57, 11 Cze 2010 Temat postu: |
|
|
Litośśśśśśśśśśśśśści .
chciałam problem wyskakujących reklam przemilczeć , przecierpieć ,
ale tego dłużej już się nie da. Jak to możliwe, by nie można było żadnej strony /postu/ otworzyć, bo reklamy lecą jak........
Wszystko ma swoje miejsce i czas.Rozumiem , że reklamy tez, ale by to było w granicach przyzwoitości i normalnego funkcjonowania.
Czy to tak dużo ?????????
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Pią 15:34, 11 Cze 2010 Temat postu: |
|
|
Dr. Kidler - nie mam wpływu na poczynania GG. Mogę jedynie przyspieszyć naprawę awarii poprzez wskazanie problemu.
Co do reklam google'a - to są to reklamy bardzo popularne i fora.pl nie za bardzo ma wpływ na to co się emituje, a co nie. Mają wpływ na to firmy, które wykupują takie reklamy. Faktycznie - niektóre są uciążliwe - np. reklama wyskakująca z przyciskiem do jej zamknięcia - praktycznie niewidocznym (biały napis "Close" nad reklamą).
Myślę, że większość z Was ma na tyle fantazji, jak może wyglądać sytuacja potrzebna do "zdjęcia reklam" - IMHO zostaną one usunięte tylko w przypadku, gdy ktoś z fora.pl przedstawi sprawozdanie radzie GG, na podstawie którego jasno będzie wynikało - daliśmy reklamy => mamy mało odsłon, a dalej idąc tym tropem -> maleją zyski. Gdy takiego przełożenia nie będzie, trudno na coś takiego liczyć.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Matek0711
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 5/5
Wysłany: Sob 12:30, 11 Wrz 2010 Temat postu: |
|
|
Jest pewne rozwiązanie lecz trudne w realizacji wystarczy że wszyscy zaczną zniechęcać do firm reklamujących się na naszych forach a one widząc że nie mają z tych reklam to zniechęci ich to chociaż na jakiś czas:)
|
|
Powrót do góry |
|
|
BASF
Moderator
Wysłany: Sob 12:55, 11 Wrz 2010 Temat postu: |
|
|
Matek0711 napisał: | Jest pewne rozwiązanie lecz trudne w realizacji wystarczy że wszyscy zaczną zniechęcać do firm reklamujących się na naszych forach a one widząc że nie mają z tych reklam to zniechęci ich to chociaż na jakiś czas:) |
Zastanawiam się czy Ty na serio w to wierzysz co napisałeś. Jeśli tak to proponuję mały spacerek na świeżym powietrzu w celu dotlenienia.
P.S. Sprawdzaj na przyszłość daty ostatniego postu.
Jak nie chcesz widzieć reklam a używasz FireFoxa to proponuję wtyczkę AdBlock Plus.
|
|
Powrót do góry |
|
|
cHrzanek
Maniak postów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: Wr. Płeć:
|
Wysłany: Sob 10:17, 18 Wrz 2010 Temat postu: |
|
|
Ja dzisiaj z ciekawości wszedłem do siebie na forum przez Internet Explorer (na co dzień używam Firefoxa). Załamka! reklama na reklamie. Dodatek Adblock Plus w Firefoxie jest zbawieniem.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Parow
Nowicjusz
Wysłany: Sob 11:06, 18 Wrz 2010 Temat postu: |
|
|
Masz rację. Jak nie używasz programu to się roi od reklam. Ten kto stworzył program AdBlock Plus jest genialny.
Rozumiem. Trzeba na czymś zarabiać, ale te reklamy na fora.pl to lekka przesada.
Ostatnio zmieniony przez Parow dnia Sob 11:06, 18 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|