Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radd91
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Bydgoszcz Płeć:
|
Wysłany: Śro 8:59, 10 Lut 2016 Temat postu: Zabezpieczanie hasłem każdego forum z osobna |
|
|
Witam,
Mam Forum - jeden adres. Na nim jedną kategorię ale podzieloną na 5 forów (Głównych tematów). Chciałbym żeby każde z osobna było zabezpieczone hasłem. Chodzi o to, by użytkownicy którzy będą korzystać z wybranego forum, nie widzieli co jest w pozostałych.
Tak, wiem, że można zrobić podział na grupy, i tak też na razie moje forum funkcjonuje.
Jednak gdyby była możliwość zabezpieczenia Tematów hasłem byłoby znacznie lepiej.
Każdy temat jest u mnie Kontraktem. Na dany kontrakt składają się jego wykonawcy, zamawiający oraz konsultanci. Ale całość dotyczy jednej Sprawy. Nie może być opcji, by np. jakiś Wykonawca zobaczył co jest w innym kontrakcie.
Wiem, że Administrator zatwierdza zgłoszenie Użytkownika do grupy. Ten Ktoś może nawet napisać w opisie kim jest. Ale i tak nie widząc go, nie jestem w stanie go zweryfikować na 100%.
Mając hasło dla każdego Tematu z osobna, mógłbym je wysyłać danym przedstawicielom albo ich przełożonym.
Proszę o pomoc i pozdrawiam
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez radd91 dnia Śro 10:31, 10 Lut 2016, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
jkw
Administrator
|
Wysłany: Czw 6:26, 11 Lut 2016 Temat postu: |
|
|
Na fora.pl nie ma takiej możliwości!
|
|
Powrót do góry |
|
|
radd91
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Bydgoszcz Płeć:
|
Wysłany: Czw 15:15, 11 Lut 2016 Temat postu: |
|
|
Dzięki za szybką odpowiedź
Jednak nie da się definitywnie, czy może są jakieś mody do phpbb? Czy w ostateczności muszę stworzyć forum na phpbb by przemo?
|
|
Powrót do góry |
|
|
jkw
Administrator
|
Wysłany: Pią 6:27, 12 Lut 2016 Temat postu: |
|
|
Moja odpowiedź była jednoznaczna. Na fora.pl takiej możliwości nie ma.
Gdyby była możliwość to bym napisała jaka. Fora.pl są oparte na phpBB i niczego co jest możliwe w phpBB by Przemo tutaj zrobić się nie da!
|
|
Powrót do góry |
|
|