Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KamboL
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 14:10, 27 Kwi 2010 Temat postu: @Wyniki Ankiety |
|
|
Szukałem podobnego tematu w wyszukiwarce ale nic takiego nie znalazłem.
Otóż mój problem wygląda tak: Jestem administratorem forum poświęconego jednemu duetowi muzyki elektronicznej, i oni prowadzą audycje radiową. Na moim forum odbywa się głosowanie na najlepszą piosenkę z pośród każdej audycji. I stąd moje pytanie: czy istnieje możliwość bym wyniki sondy widział tylko ja, jako administrator? Bo ludzie widząc że ich ulubiona piosenka ma mało głosów namawiają innych do głosowania lub głosują sami z innych kont.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto 18:24, 27 Kwi 2010 Temat postu: |
|
|
raczej nie
|
|
Powrót do góry |
|
|
BASF
Moderator
Przeczytał: 0 tematów
Wysłany: Wto 20:53, 27 Kwi 2010 Temat postu: Re: @Wyniki Ankiety |
|
|
KamboL napisał: | Szukałem podobnego tematu w wyszukiwarce ale nic takiego nie znalazłem.
Otóż mój problem wygląda tak: Jestem administratorem forum poświęconego jednemu duetowi muzyki elektronicznej, i oni prowadzą audycje radiową. Na moim forum odbywa się głosowanie na najlepszą piosenkę z pośród każdej audycji. I stąd moje pytanie: czy istnieje możliwość bym wyniki sondy widział tylko ja, jako administrator? Bo ludzie widząc że ich ulubiona piosenka ma mało głosów namawiają innych do głosowania lub głosują sami z innych kont. |
Nie idzie na 100%.
Samo ukrycie wyników nie dałoby w tym przypadku za wiele, bo jeśli ktoś chce aby jego opcja wygrała to także namówi ludzi żeby klikało w tę odpowiedź.
Nie ukrywam jednak, że taka opcja byłaby przydatna aby wynik ankiety był znany po jej zakończeniu.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|