Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zombiak
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Śro 13:46, 10 Maj 2006 Temat postu: Wlamanie na forum |
|
|
Witam, wczoraj wieczorem ktos wlamal sie na moje forum klanowe Counter Strike, nazwa storny: http://aodsq.fora.pl. dzialalo tam forum klanowe ktorego celem bylo glownie oglaszanie terminow klanowek(mielismy grac w lidze klanow). Jak moje haslo wycieklo, tego za bardzo nie wiem(chociaz trudne wcale nie bylo, to jednak raczej nikt go nie znal, pozatym bylo to nowe forum z mala liczba uzytkownikow), aczkolwiek wiem kto to zrobi. Byl to mianowicie konkurencyjny klan ktory przegral z nami klanowke a potem nas zaczeli obrzucac obelgami ktore zignorowalismy. Czlowiek ktory "przejal" nasze forum ma nicka "VoldBart", jest moderatorem(albo adminem) forum [link widoczny dla zalogowanych] , strony [link widoczny dla zalogowanych] , a takze dysponuja jeszcze jednym forum na stronie fora.pl! http://www.devilssquad.fora.pl/ , sprawa jest calkiem jasna, aczkolwiek nie wiem za bardzo co mam zrobic... jestem juz w posiadaniu danych personalnych delikwenta(calkiem mlody bachor - ma niecale 15 lat, ale kogo on zna to ja nie wiem ), tyle ze chyba to nie ja a jakis administrator/"ktos specjalny" powinien sie tym zajac. Napiszcie co mam zrobic, bo mu przeciez bomby w paczce nie wysle
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Śro 13:49, 10 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Nic mu nie zrobisz ani Admin nic nie zrobi
a próbowałeś skorzystać z " zapomniałem hasła " ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
zombiak
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Śro 14:20, 10 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Zychukp1 napisał: | Nic mu nie zrobisz ani Admin nic nie zrobi
a próbowałeś skorzystać z " zapomniałem hasła " ? |
Haslo zmienil, natomiast kradzieze forow sa "legalne" na tym serwisie? Mam troche logow(adresy IP, logi z czatow, itp) jako niby dowody, zreszta po kliknieciu na linki wszystko jest jasne... Przeciez kazdy debil moglby mu wyslac trojana w powiedzmy formie javascriptu i tez podpierdolic hasla, tyle ze jak znam zycie to wtedy to ja bede ten "zly", zreszta on mieszka jakies 20km odemnie w jakiejs wsi(jak juz mowilem ma jego kompleten dane personalne, nazwisko, adres zamieszkania itp), jakbym tam pojechal w weekend i go zlapal to by chyba mu przeszla ochota na takie pierdoly.
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Śro 14:24, 10 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
zombiak napisał: | i tez podpierdolic hasla |
ostrzeżenie
|
|
Powrót do góry |
|
|
djdeaka
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 3/5
|
|
Powrót do góry |
|
|
po_lak
Postrach forum
Wysłany: Czw 12:01, 11 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Pisz do mnie na email i poczekaj cierpliwie na odpowiedź. Przywrocimy Ci prawa admina.
|
|
Powrót do góry |
|
|