Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zana
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Śro 7:43, 05 Maj 2010 Temat postu: użytkownik aktywowany nie może się zalogować |
|
|
Witam
Założyłam forum gdzie mimo aktywacji użytkownika nie może się zalogować ...aktywowany jest na pewno bo tam gdzie zarządzanie użytkownikami kliknę nieaktywne konta jest że nikt a konta bez postów wychodzi mi ten użytkownik ....
dziękuję za odpowiedz
Żana
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Śro 9:42, 05 Maj 2010 Temat postu: Re: użytkownik aktywowany nie może się zalogować |
|
|
Zana napisał: | Witam
Założyłam forum gdzie mimo aktywacji użytkownika nie może się zalogować ...aktywowany jest na pewno bo tam gdzie zarządzanie użytkownikami kliknę nieaktywne konta jest że nikt a konta bez postów wychodzi mi ten użytkownik ....
dziękuję za odpowiedz
Żana |
Sprawdź czy faktycznie jest aktywny - w profilu tego użytkownika (PA->Zarządzaj->Użytkownik jest aktywny - TAK).
Może użytkownik nie zna hasła, albo po prostu nie chce się logować, lub problem leży po jego stronie - np. jego przeglądarka nie zezwala na przesyłanie ciasteczek.
Może też być zbanowany jego adres IP.
Powodów może być całe mnóstwo, jeśli ktoś, kto ma problem nie zgłosi Ci jego osobiście - nie ma sensu, żeby szukać na siłę przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez kamilk dnia Śro 9:43, 05 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zana
Taki se gostek
Wysłany: Śro 10:53, 05 Maj 2010 Temat postu: |
|
|
użytkownik jest aktywny .. jestem z nim w bieżącym kontakcie więc się loguje i próbował z różnych przeglądarek ....
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Śro 11:14, 05 Maj 2010 Temat postu: |
|
|
Zana napisał: | użytkownik jest aktywny .. jestem z nim w bieżącym kontakcie więc się loguje i próbował z różnych przeglądarek .... |
Zmień mu hasło przy pomocy PA.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zana
Taki se gostek
Wysłany: Śro 11:29, 05 Maj 2010 Temat postu: |