Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rat'aj
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:54, 08 Kwi 2008 Temat postu: |
|
|
Widzę, że nadal mnie nie rozumiesz.
Każdy ma ważniejsze sprawy niż forum, ale może niektórzy tym żyją ? i co wtedy ? Są takie osoby bo je znam i przez takich małolatów którzy dostali bana na innym forum chcą się zemścić takich to powinno sie trzymać krótko, a forum powinno być usunięte
Ps. a może ja posiadam prawa autorskie na logo, albo coś innego z forum? Skąd to możesz wiedzieć że nie ?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
BASF
Moderator
Wysłany: Wto 18:58, 08 Kwi 2008 Temat postu: |
|
|
Jeżeli faktycznie posiadasz prawa autroskie do czegoś co zostało splagiatowane to jedynie możesz takiego kolesia "pociągnąć" cywilnie.
Konkretne odpowiedzi już zostały napisane.
Dziękuję za uwagę. Z mojej strony to wszystko.
Niemniej życzę Ci wszystkiego dobrego w dalszym prowadzeniu forum.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szymon3
Boss mafii postowej
Wysłany: Wto 19:41, 08 Kwi 2008 Temat postu: |
|
|
BASF napisał: | Po za forum mam wiele ważniejszych i istotniejszych rzeczy i spraw w życiu. Forum to tylko drobiazg. |
Oj no widzisz BASF to może dla Ciebie tak jest. Ale są fora (takie jak moje) gdzie nie tylko ja ale około 10 osób bardzo dużo pracy wkłada w nie. Chociaż moje wyniki nie są bardzo imponujące to spędzamy na forum dużo wolnego czasu, wkładamy w to wiele pracy... Może dla osób dorosłych forum jest mało ważne (chociaż na moim forum i osoby dorosłe bardzo się angażują) ale dla mnie to jest jeden z niewielu sposobów na rozwijanie zainteresowań i tak dalej.
No dobrze, rozumiem to z prawem ale to jest takie jakieś... przykre
|
|
Powrót do góry |
|
|