Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Julia89
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Czw 13:45, 27 Maj 2010 Temat postu: Układ nagłówka |
|
|
Witam
Właśnie zakładam własne forum i nie mogę znaleźć w opcjach nic odnośnie wyglądu nagłówka. Chodzi mi o to, żeby "FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Galerir Profil itd" było w jednym rządku tzn. na jednym pasku u góry tak jak to jest na tym forum (Zielony pasek). Ja mam jeszcze LOGO - obrazek więc pod tym obrazkiem. Póki co wspomniane elementy znajdują sie obok obrazka, co bardzo nieciekawie wygląda
jak to zrobić?
THX z góry za pomoc
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Julia89 dnia Czw 14:13, 27 Maj 2010, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Czw 17:01, 27 Maj 2010 Temat postu: Re: Układ nagłówka |
|
|
Julia89 napisał: | Chodzi mi o to, żeby "FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Galerir Profil itd" było w jednym rządku tzn. na jednym pasku u góry tak jak to jest na tym forum (Zielony pasek). Ja mam jeszcze LOGO - obrazek więc pod tym obrazkiem. Póki co wspomniane elementy znajdują sie obok obrazka, co bardzo nieciekawie wygląda |
Układ nagłówka zależy od stylu jakiego używasz. W różnych stylach wspomniane linki mogą wyświetlać się inaczej w różnych stylach.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Julia89
Taki se gostek
Wysłany: Czw 19:31, 27 Maj 2010 Temat postu: |
|
|
Aha. Czyli wejśc na "style" w menu i na co tam zmienić?
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Czw 19:34, 27 Maj 2010 Temat postu: |
|
|
Julia89 napisał: | Aha. Czyli wejśc na "style" w menu i na co tam zmienić? |
Rozejrzyj się po tym forum, kiedy następnym razem najdzie Ciebie ochota na zadanie pytania Wiele pytań już tutaj inni użytkownicy zadali i trzeba nauczyć się korzystać z czegoś, nad czym pracował ktoś inny udzielając wyczerpujących odpowiedzi.
I tak powstała wyszukiwarka -> http://www.forum.fora.pl/search.php
Rozwiązanie Twojego problemu opisano tutaj -> http://www.forum.fora.pl/pomoc-i-pytania,3/faq,24708.html punkt 9
|
|
Powrót do góry |
|
|
Julia89
Taki se gostek
Wysłany: Pią 11:46, 28 Maj 2010 Temat postu: |
|
|
O dzięki! Ale po co ta ironia:/
Style jakoś bardziej mi się z czcionkaimi kojarzyły, nie wiedziaam, że jest to opcja kreacji wyglądu. po to jest chyba to forum, żeby pytać pozdr;-)
Ostatnio zmieniony przez Julia89 dnia Pią 11:48, 28 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|