Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Say it now!
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Czw 7:45, 28 Lip 2005 Temat postu: Style - kolor tła |
|
|
Na bazie stylu subSilver, chciałem utworzyć własny styl (nadałem mu nazwę "aaa"), ale wprowadziłem do formularza tylko kolor tła - czarny (pozostałe pola formularza pozostawiłem puste) , po czym zapisałem zmiany: www.snpd.fora.pl W efekcie tego, utraciłem możliwość zarządzania forem, stąd prośba o pomoc w rozwiązaniu tego problemu; w jaki sposób dostać się do panelu administracji i zmienić kolor tła? Z góry dziękuję za pomoc.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Dark Magician Boy
Amator postów
|
Wysłany: Czw 7:49, 28 Lip 2005 Temat postu: Re: Style - kolor tła |
|
|
Say it now! napisał: | Na bazie stylu subSilver, chciałem utworzyć własny styl (nadałem mu nazwę "aaa"), ale wprowadziłem do formularza tylko kolor tła - czarny (pozostałe pola formularza pozostawiłem puste) , po czym zapisałem zmiany: www.snpd.fora.pl W efekcie tego, utraciłem możliwość zarządzania forem, stąd prośba o pomoc w rozwiązaniu tego problemu; w jaki sposób dostać się do panelu administracji i zmienić kolor tła? Z góry dziękuję za pomoc. |
W Internet explorerze wcodzisz na "Narzedzia" -> "ocje internetowe" -> "dostepność" i zaznaczasz tam pierwsze trzy pola. Klikasz ok. i po kłopocie gdy to naprawisz to odznacz te 3 pola.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Say it now!
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Czw 7:58, 28 Lip 2005 Temat postu: Re: Style - kolor tła |
|
|
Dark Magician Boy napisał: |
W Internet explorerze wcodzisz na "Narzedzia" -> "ocje internetowe" -> "dostepność" i zaznaczasz tam pierwsze trzy pola. Klikasz ok. i po kłopocie gdy to naprawisz to odznacz te 3 pola. |
Problem rozwiązany - serdecznie dziękuję
|
|
Powrót do góry |
|
|
mystic_roses
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 12:27, 28 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Mój problem jest z bannerami które maja błekitną ramke
Jak zmienić kolor błekitny odnośników na forum z stylem fi black na kolor złoty.
|
|
Powrót do góry |
|
|