Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
klosik
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 18:21, 27 Lis 2005 Temat postu: Standardowe emotionki - jak do nich wrócić?? |
|
|
Witam wiem ze problem jest głupi natomiast fakt jest faktem iż zmieniłem sobie emotionki na inne co prawda dostarczane przez fora.pl (nie importowane z niewiadomo skąd) ale są jak pewie wiecie beznadziejne krótko mówiąc chce wrócić do ustawień standardowych znacz standardowych emotionek Jak to zrobić - nie wiem
Dziękuje za poświecony czas
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
maggie m
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: 3city
|
Wysłany: Nie 19:31, 27 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
wejdz w panel admina -> tam po lewej masz dział OGÓLNE -> usmieszki -> tam najpierw najelpiej wejdz w " nowy Usmieszek " i zobacz o usmieszki z którego działu Ci chodzi... i teraz albo mozesz kazdy usmieszek oddzielnie dodac albo mozeszs wrocic do tego działu USMIESZKI i zaimportowac całą paczke [wtedy przy importowaniu zaznacz opcje zeby Ci zamienili stare usmieszki na nowe
mam nadzieje ze zadziała
pozdrówki
|
|
Powrót do góry |
|
|
klosik
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 19:52, 27 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
No oczywiście działa kopiowanie pojedynczych emotionek natomiast co do *.pak to nie ma takiego który odpowiadał by tym standardowym emotionką..
|
|
Powrót do góry |
|
|
maggie m
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: 3city
|
Wysłany: Nie 22:55, 27 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
te standardowe to czesc paczki eusa. musisz je chyba wszystkie zaimportowac i te które Ci nie pasują po protu wyrzuc... nie ma innej mozliwosci....
|
|
Powrót do góry |
|
|