Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinbe
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Nie 9:55, 08 Lis 2009 Temat postu: Ratunku... - skasowany ważny post! |
|
|
Witam serdecznie.
Mam pytanie czy istneje opcja przywrócenia skasowanego posta? Nie sądzę, ale mam ogromną nadzieję że jednak istnieje jakaś możliwość... back upem nie będę zawracać głowy supportowi, ale jakbyście wiedzieli o jakiejś możliwości...
Edit:
Moderacja: temat przeniesiony do podforum, "ptaszek" nie odznaczony, i został odnośnik, który z rozpędu został skasowany... Chyba raczej nie ma szans na przywrócenie...
Edit1:
literówki
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Kinbe dnia Nie 10:12, 08 Lis 2009, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Rakastan
Maniak postów
|
Wysłany: Nie 11:42, 08 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Inaczej niż backupem niestety się nie da.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kinbe
Taki se gostek
Wysłany: Nie 11:57, 08 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Dzięki za odp.
Do zamknięcia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
cleXter
Wymiatacz
Wysłany: Nie 12:21, 08 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Zobacz w cache google może jeszcze jest o ile wyszukiwarka ten post zaindeksowała. Jak będzie to sobie skopiujesz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kinbe
Taki se gostek
Wysłany: Pon 10:47, 09 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
cleXter napisał: | Zobacz w cache google może jeszcze jest o ile wyszukiwarka ten post zaindeksowała. Jak będzie to sobie skopiujesz |
cleXter, dzięki ogromne. Fantastycznie cenna rada. Ze tez na to sama nie wpadlam
Sprawdziłam i niestety. Wydaje mi się, że przez to że post istniał za krótko, i wyszukiwarka "nie zdążyła" zaindeksować.
Czy powodem może być to, że całe forum jest dostępne tylko przez zalogowanie? Tu pasuję, nie mam tutaj kompletnego pojęcia.
Trudno, nauczkę mam, że aż miło Tyle razy robiona moderacja i rutyna wzięła górę nad kontrolą.
Dzięki mimo wszystko
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kinbe
Taki se gostek
Wysłany: Pon 21:10, 09 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
cleXter napisał: | Jak forum jest dostępne tylko po zalogowaniu, to nie zostanie zaindeksowane przez wyszukiwarkę. |
ok. dzięki, czyli i tak z tej funkcji bym nie skorzystała...
A przy okazji cenne info dla innych.
pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
cleXter
Wymiatacz
Wysłany: Pon 21:15, 09 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
No trzeba kombinować, pełno takich kopi jest. Jest jeszcze archive.org ale to bardziej jak szuka się coś sprzed kilku lat
Ale mało prawdopodobne by cokolwiek zrobiło kopie, jeśli na forum jest wymuszone logowanie/rejestracja.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Yocco
Taki se gostek
|
Wysłany: Pon 16:41, 29 Paź 2012 Temat postu: |
|
|
cleXter napisał: | No trzeba kombinować, pełno takich kopi jest. Jest jeszcze archive.org ale to bardziej jak szuka się coś sprzed kilku lat
Ale mało prawdopodobne by cokolwiek zrobiło kopie, jeśli na forum jest wymuszone logowanie/rejestracja. |
A jeżeli było wymagane logowanie to jest jakis inny programik do przegladania postów sprzed paru lat albo miesięcy?
Czy jest możliwość odzyskania postów skasowanych w ostatnich miesiącach? (z konkretnego "podforum") i jedno "podforum" przywróciłabym całkowicie z chęcią.
Bo te backupy to rozumiem że żeby dostać się do ich zawartości to straci się to co zostało napisane w późniejszym terminie?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Pon 20:23, 29 Paź 2012 Temat postu: |
|
|
Nie ma możliwości odzyskania tak by nie było strat. Jak już by się przekonało techników fora.pl do przywrócenia stanu forum z któregoś dnia, to się straci posty które napisane były po tym terminie.
|
|
Powrót do góry |
|
|