Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Esen
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
Wysłany: Pią 19:49, 08 Sie 2008 Temat postu: Rangi specjalne. |
|
|
Cześć. Mam taki problem, raz już o nim napisałam ale nie uzyskałam odpowiedzi która by była dobra. Na jednym forum każdy użytkownik pod jego nickiem ma napisane co chce i jak to się ustawia ? Bo nie mają na tym forum na dole prócz podstawowych specjalnych rang jak Admin czy Moderator. A ja na swoim forum muszę ustawiać jako rangę specjalną i na dole gdzie powinna być tylko ranga Admina, Moda i Grafika jest 40 innym specjalnych. I to wpływa na nieschludny wygląd forum. Więc mam takie pytanie jak to się ustawia i gdzie ? Dziękuje z góry za pomoc
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kssawery
Maniak postów
Wysłany: Sob 21:59, 09 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Ofmordejeża...
Nie dziwię się, że nie było dobrej odpowiedzi na tak chaotycznie zadane pytanie...
Podaj linki do for o które Ci chodzi (oczywiście jeśli są z serwisu fora.pl) i może trochę przejrzyściej wytłumacz o co chodzi?
Ostatnio zmieniony przez kssawery dnia Sob 21:59, 09 Sie 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dj_ToMa
Lewa ręka mafii
|
Wysłany: Nie 0:27, 10 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi ci o opis użytkownika znajdujący się pod nickiem, który uzupełnia użytkownik we własnym profilu to nie ma takiej opcji.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Freilyn
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: ze słownika Płeć:
|
Wysłany: Pon 19:41, 11 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Ja mam to samo pytanie co pani wyżej.
Polega to na tym (mam nadzieję, że wyjaśnię lepiej):
- jak ustawić rangę (tak, chodzi o ten napis pod nazwą, nie o opis który mieliby sobie w jakiś tam sposób ustawiać sami!) tak, aby każdy użytkownik miał inną? I ja wiem, że to się robi za pomocą rang specjalnych, wiem, jak je ustawić i w ogóle wszystko, ale naszym problemem jest to, że nie wiemy jak sprawić by cały zestaw tych rang specjalnych nie był wyświetlany w legendzie forum, tam gdzie administrator i moderator. Rozumiecie?
Ustawiamy każdemu rangę specjalną, jest ich załóżmy ok. 50, każda wyświetla się tam na dole i tworzy się ogromna lista nazw rang - jak sprawić by były tam widoczne tylko te dwie podstawowe (admin i mod)?
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Pon 20:22, 11 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Freilyn napisał: | Ja mam to samo pytanie co pani wyżej.
Polega to na tym (mam nadzieję, że wyjaśnię lepiej):
- jak ustawić rangę (tak, chodzi o ten napis pod nazwą, nie o opis który mieliby sobie w jakiś tam sposób ustawiać sami!) tak, aby każdy użytkownik miał inną? I ja wiem, że to się robi za pomocą rang specjalnych, wiem, jak je ustawić i w ogóle wszystko, ale naszym problemem jest to, że nie wiemy jak sprawić by cały zestaw tych rang specjalnych nie był wyświetlany w legendzie forum, tam gdzie administrator i moderator. Rozumiecie?
Ustawiamy każdemu rangę specjalną, jest ich załóżmy ok. 50, każda wyświetla się tam na dole i tworzy się ogromna lista nazw rang - jak sprawić by były tam widoczne tylko te dwie podstawowe (admin i mod)? |
W legendzie nie pojawią się rangi specjalne, dla których nie ustawisz koloru rangi.
W legendzie (w spisie rang specjalnych na dole strony głównej) znajdują się rangi specjalne dla których ustalony jest kolor rangi.
Post został pochwalony 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Freilyn
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: ze słownika Płeć:
|
Wysłany: Pon 20:46, 11 Sie 2008 Temat postu: |