Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
TomRidlle
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 12:53, 04 Lis 2006 Temat postu: Pytanie |
|
|
Mam takie pyanko czy można usunąć takich co się zarejestrowali na moje forum?????
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Darth Przemas
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Sob 13:12, 04 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Tak, można:
Wchodzisz w Panel Administracyjny -> Użytkownicy -> Zarządzaj -> Wpisujesz nazwę użytkownika do usunięcia -> kilkasz "Pokaż Użytkownika" -> na samym dole strony która się pokaże zaznaczasz opcję "Usuń użytkownika" -> klikasz Wyslij
|
|
Powrót do góry |
|
|
michal-MASTER
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: NOwy Sącz
|
Wysłany: Śro 20:24, 08 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
mam duzy problem.moj kolega zarejstrowal sie na moim forum ale nie moze aktywowac konta pisze mu tak :Twoje konto jest obecnie nieaktywne, musi zostać wpierw aktywowane przez administratora, zanim będziesz mógł się zalogować. Otrzymasz kolejny email gdy to nastąpi.Co powinienem zrobic???? Z gory dziekuje!!!!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
michal-MASTER
Nowicjusz
|
Wysłany: Śro 21:00, 08 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
a mozliwe tez jet to ze nowy uzytkownik ktory sie dopiero co zarejestrowal moze miec nie aktywne konto i ja jako admin musze je dopiero aktywowac.jesli tak co zrobic zebym nie musial co chwile aktywowac to co innego konta???
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kasia_P
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Śro 21:01, 08 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
michal-MASTER napisał: | mam duzy problem.moj kolega zarejstrowal sie na moim forum ale nie moze aktywowac konta pisze mu tak :Twoje konto jest obecnie nieaktywne, musi zostać wpierw aktywowane przez administratora, zanim będziesz mógł się zalogować. Otrzymasz kolejny email gdy to nastąpi.Co powinienem zrobic???? Z gory dziekuje!!!!! |
na Twój e-mail nic nie przyszło?
Jak miałam ustawione tak rejestrowanie nowych użytkowników to za każdym razem jak ktoś się rejestrował dostawałam e-mail z linkiem do aktywacji jego konta.
Możesz także aktywować jego konto przez PA
Użytkownicy -> Zarządzaj -> wchodzi w danego użytkownika i na dole aktywujesz konto
[EDIT]
michal-MASTER napisał: | a mozliwe tez jet to ze nowy uzytkownik ktory sie dopiero co zarejestrowal moze miec nie aktywne konto i ja jako admin musze je dopiero aktywowac.jesli tak co zrobic zebym nie musial co chwile aktywowac to co innego konta??? |
Panel Administracyjny -> Ogólne -> Konfiguracja -> Włącz aktywację kont -> Brak
i nie pisz posta pod postem bo zły moderator da Ci ostrzeżenie
|
|
Powrót do góry |
|
|
michal-MASTER
Nowicjusz