Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bakka
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 5:34, 21 Wrz 2010 Temat postu: Przesunięcie tematu |
|
|
Robiąc porządek na forum którym się opiekuję zamykałem i przesuwałem tematy do kosza. Raz przez przypadek nie odhaczyłem opcji 'Pozostaw odnośnik na starym forum.' Problem polega na tym, że nie mogę usunąć tego odnośnika bo cały temat mi się skasuje : / (próbowałem na testowym temacie)
Jest na to jakiś sposób?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
mondry
Maniak postów
Wysłany: Wto 6:01, 21 Wrz 2010 Temat postu: Re: Przesunięcie tematu |
|
|
Bakka napisał: | Robiąc porządek na forum którym się opiekuję zamykałem i przesuwałem tematy do kosza. Raz przez przypadek nie odhaczyłem opcji 'Pozostaw odnośnik na starym forum.' Problem polega na tym, że nie mogę usunąć tego odnośnika bo cały temat mi się skasuje : / (próbowałem na testowym temacie)
Jest na to jakiś sposób? |
Przenieś z kosza temat na poprzednie miejsce. Potem usuń odnośnik i wtedy jeszcze raz przenieś temat do kosza (tym razem pamiętając o tym, żeby nie zostawić odnośnika.).
Ale najpierw zrób test, żeby nie było na mnie, jak się coś nie uda
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Wto 8:51, 21 Wrz 2010 Temat postu: Re: Przesunięcie tematu |
|
|
Bakka napisał: | Problem polega na tym, że nie mogę usunąć tego odnośnika bo cały temat mi się skasuje : / (próbowałem na testowym temacie) |
Usunięcie pozostawionego linka w starym temacie nie usuwa przeniesionego tematu!
Z kolei usunięcie tematu przeniesionego usuwa linka do tematu pozostawionego w "starym" forum.
|
|
Powrót do góry |
|
|