Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
smurfteam
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 7:56, 30 Kwi 2006 Temat postu: Proszę o udostępnienie bazy danych |
|
|
Chciałbym, pozyskać bazę naszego forum (http://www.heesh.fora.pl) w wersji przyswajalnej dla phpbb2 by przemo. Czemu? Chyba na to pytanie odpowiedź jest prosta jako grupa fanów Elishy Cuthbert chcemy stworzyć najlepszy niezależny serwis poświęcony owej aktorce. Nie mogliśmy nigdy narzekać na działanie serwisu Fora.pl jednak chcemy wprowadzić w życie własne pomysły, które jak pewnie można się domyślić są niemożliwe do wykonania wykorzystując obecny "układ". Rozumiem, że jest to sprawa zależna woli i chęci Administratora, ale tu kieruje się tym, iż chcemy być zauważeni w środowisku fanów tej gwiazdy i osoba, która jest Założycielem i Operatorem calego serwisu Fora.pl też uważała za motywację danie możliwości założenia forum laikowi, który nie zna się na takiej czynności jak choćby założenie bazy danych czy też skonfigurowanie instalacji forum na serwerze. My chcemy dać tą samą możliwość innym, aby dzięki nam mogli poznać Elishę Cuthbert. Dlatego proszę o udosepnienie nam bazy danych.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
turbin
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 3/5
|
Wysłany: Nie 9:07, 30 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
PHPBB by przemo niegdy nie edzie na fora.pl i nikt ci bazy nie udostępni.
|
|
Powrót do góry |
|
|
smurfteam
Taki se gostek
|
Wysłany: Nie 9:12, 30 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
A czytałeś chociaż cały mój post ?? Nie pytałem się czy kiedykolwiek będzie php BB by przemo na fora.pl tylko grzecznie poprosiłem o udostępnienie bazy danych mojego forum i dlatego też czekam na odpowiedz od administracji fora.pl.
|
|
Powrót do góry |
|
|
S Jacko
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Gdynia - Oksywie Płeć:
|
Wysłany: Nie 10:06, 30 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
A Ty czytałeś post który jest na samej górze strony ?
http://www.forum.fora.pl/viewtopic.php?t=3489
Po pierwsze Fora.pl nie udostępniają baz danych.
Po drugie, takiej bazy nie można przenieść bezpośrednio na forum wykorzystujące by Przemo, bo zaszły w niej bardzo duże zmiany w stosunku do wersji pierwotnej.
|
|
Powrót do góry |
|
|
smurfteam
Taki se gostek
|
Wysłany: Nie 11:25, 30 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Czytałem Ale poprosić nie zaszkodzi Zresztą czytałeś moją argumentację?? Myślę, że jest dość przekonująca. Czekam tylko na odpowiedź adminisracji, a nie zwykłych użytkowników, ponieważ Wy, choć byście bardzo chcieli, to i tak nie możecie mi jej dać.
S Jacko napisał: | Po pierwsze Fora.pl nie udostępniają baz danych.
Po drugie, takiej bazy nie można przenieść bezpośrednio na forum wykorzystujące by Przemo, bo zaszły w niej bardzo duże zmiany w stosunku do wersji pierwotnej. |
Już my sobie poradzimy, nie musisz się o to martwić
|
|
Powrót do góry |
|
|
S Jacko
Wymiatacz
|
Wysłany: Nie 12:32, 30 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
smurfteam napisał: | Czekam tylko na odpowiedź adminisracji, a nie zwykłych użytkowników, ponieważ Wy, choć byście bardzo chcieli, to i tak nie możecie mi jej dać.
|
Jeżeli Ci się nie podoba, że piszą tutaj zwykli użytkownicy, to po co zakładałeś wogóle ten temat ? To jest dział "Pomoc i Pytania" otwarty dla wszystkich, a jak Ci się to nie podoba, to napisz e-mail do Adminów fora.pl, a nie zawracaj głowy tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Damian.J
Maniak postów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: Zabrze City
|
Wysłany: Nie 12:39, 30 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
S Jacko napisał: | A Ty czytałeś post który jest na samej górze strony ?
http://www.forum.fora.pl/viewtopic.php?t=3489
Po pierwsze Fora.pl nie udostępniają baz danych.
Po drugie, takiej bazy nie można przenieść bezpośrednio na forum wykorzystujące by Przemo, bo zaszły w niej bardzo duże zmiany w stosunku do wersji pierwotnej. |
Administrator serwisu fora.pl jest również człowiekiem i myślę, że kiedy zobaczy, że nie ma się do czynienia z amatorem, udostępni bazę. Oczywiście, napewno będzie trza o to naprawdę grzecznie poprosić, chociarz w jego imieniu się nie wypowiadam. To tylko moje zdanie na ten temat.
|
|
Powrót do góry |
|
|
smurfteam
Taki se gostek
|
Wysłany: Nie 12:44, 30 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
S Jacko napisał: | a jak Ci się to nie podoba, to napisz e-mail do Adminów fora.pl, a nie zawracaj głowy tutaj. |
Słuchaj, nie chcę się z Tobą kłócić. Przecież Administratorzy też tutaj zaglądają, dlatego stworzyłem ten temat.
Damian.J napisał: | Oczywiście, napewno będzie trza o to naprawdę grzecznie poprosić |
Będziemy się starali. Mówię w liczbie mnogiej, ponieważ cała załoga z mojego forum pragnie, aby po_lak się zgodził na udostępnienie tej bazy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
S Jacko
Wymiatacz
|
Wysłany: Nie 13:07, 30 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Nie mam pretensji, że założyłeś ten temat. Jednak nie możesz oczekiwać, że zwykli użytkownicy nie będą się tutaj wypowiadać, bo to dział otwarty, a nie jakiś specjalny dla adminów. I pisanie:
"Czekam tylko na odpowiedź adminisracji , a nie zwykłych użytkowników"
nic tutaj nie zmieni.
|
|
Powrót do góry |
|
|