Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
queia
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Pią 10:33, 09 Kwi 2010 Temat postu: proszę o pomoc |
|
|
Witam, wczoraj założyłam forum dla mojej grupy ćwiczeniowej na studiach, ale mam z nim dość poważny problem.
Jak próbuję napisać jakiś nowy temat wyskakuje mi taki oto komunikat:
Błąd Ogólny
Aby zabezpieczyć to forum przed spamującymi robotami pozwalamy na publikację adresów stron www tylko zarejestrowanym użytkownikom i tylko tym, którzy opublikowali do tej pory co najmniej 3 wypowiedzi i są zarejestrowani na tym forum od co najmniej 24 godzin.
Liczba Twoich postów: 3, od rejestracji minęło: 17g 57m
Dziękujemy za zrozumienie i wspólną walkę z internetowymi śmieciarzami. Jeśli uważasz, że otrzymałeś ten komunikat przez pomyłkę powiadom administację forum.
wczoraj tego problemu nie było.
Komunikat ten pojawia sie zarówno jak piszę jako osoba niezarejestrowana jak i zalogowana na moje konto- które jest kontem administratora więc nie wiem co mam zrobić. Próbowałam znaleźć w ustawieniach jakiegoś sposobu na usunięcie tej bariery wypowiedzi, ale nie mogę nic znaleźć.
Z góry dziękuję za pomoc
-Agnieszka
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
s3r0o
Amator postów
|
Wysłany: Pią 10:51, 09 Kwi 2010 Temat postu: |
|
|
Przeczytaj ten komunikat jeszcze raz, za którymś razem zrozumiesz że potrzebujesz aby osoba była zarejestrowana od 24h oraz musi mieć napisane minimum 3 posty. Taki komunikat wychodzi jak chcesz w poście dodać link bądź odnośnik.
Z tego co widzę masz prawie 18h od zarejestrowania czyli prostym równaniem matematycznym można wywnioskować ze 25h - 18h = 7h
Jeszcze 7h poczekasz i będziesz miała pełny dostęp bez żadnych komunikatów. I to się tyczy wszystkich użytkowników twojego forum!
Ostatnio zmieniony przez s3r0o dnia Pią 11:16, 09 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Pią 23:57, 09 Kwi 2010 Temat postu: |
|
|
Zastanawiam się czy dawać ostrzeżenia za tego typu posty.
Uczmy się czytać ze zrozumieniem, nie tylko to co jest pogrubione.
Ostatnio zmieniony przez kamilk dnia Pią 23:58, 09 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
s3r0o
Amator postów
|
Wysłany: Sob 8:24, 10 Kwi 2010 Temat postu: |
|
|
kamilk napisał: | Zastanawiam się czy dawać ostrzeżenia za tego typu posty.
Uczmy się czytać ze zrozumieniem, nie tylko to co jest pogrubione. |
Może i to dobry pomysł. Przez ostatnie 24h było tego typów tematów około 6. Na które każdy dostał odpowiedz a i tak powstawały nowe...
|
|
Powrót do góry |
|
|