Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Renata
Taki se gostek

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 10:23, 26 Cze 2006 Temat postu: Proszę o pomoc :( |
|
|
Witam moje forum funkcjonuje od niedawna i wszystko było oki do wczoraj kolezanka która jest równiez adminem dodawała wczoraj rangi i nie bardzo wiem co jeszcze zrobiła w panelu bo dziś po wejściu na forum dzieją sie dziwne rzeczy a mianowicie na stronie głownej widac nicki osoby która dodała ostatni post natomiast wchodząc w post postu nie ma albo odwrotnie niei wdać go na stronie głownej a wchodzać w temat post istnieje .Wchodząc w poszczególnych uzytkowników widze ze dodawali wczoraj posty natomiast one nie wskakuja automatycznie aby je zobaczyc trzeba zrobic pokaz posty np z 1 roku i wtedy sa dopiero widoczne .Równiez nie przesuwaja sie tematy Dodałam post, temat został w tym miejscu gdzie był na forum nie przesunął sie do góry forum . Wyglada na to że zaistniała jakis problem z odświeżaniem Jesli ktos wie jak to mam naprawic to bardzo prosze pomoc
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
DJ Spox ;)
Boss mafii postowej

Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Z MIASTA
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Renata
Taki se gostek

Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 11:57, 26 Cze 2006 Temat postu: |
|
|
Dzieki za szybka odpowiedz ale własnie sie dowiedziała od ludzi którzy wchodza na forum ze u nich wszystko działa normalnie tylko u mnie jest ten problem wiec nie wiem czy w naprawiarke wchodzic ?? zupełnie nie wiem co zrobic w tej chwili zeby czegos nie popsuć i zeby u mnie było oki Dzieki z linki juz tam pedze moze ktoś mi pomoze .
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dr.Kidler
Administrator

Wysłany: Pon 14:35, 26 Cze 2006 Temat postu: |
|
|
Witam
Wyczysc w swojej przegladarce pliki "Cookies" i wyczysc w przegladarce"cache".Skoro to tylko u ciebie, nie jest wina forum tylko twojej przegladarki.
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
 |