Paulinka0013
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Lublin Płeć:
|
Wysłany: Pon 17:26, 25 Sty 2010 Temat postu: Problemy z fora.pl |
|
|
Niestety jak na razie fora mnie nie zaskakuje - wręcz przeciwnie. Czuję się zawiedziona. Mam kilka problemów i proszę o Waszą pomoc:
1. PW
Kiedy przychodzi do mnie PW, to wyskakuje mi okienko, iż mam nową wiadomość. Wtey klikam w pole "kliknij tutaj, aby zobaczyć wiadomość". Klikam, czytam PW, wychodzę z wiadomości, a powiadomienie - jeszcze raz "bla,bla,bla". Strasznie mnie to wkurza. Ogólnie chyba coś się zwaliło na fora.pl, bo wszystko się psuje ;/
2. Odpowiedzi
Kiedy mam zaznaczone w dziale, że ktoś odpowiedział na mój post, czy ogólnie - że jest nowa wiadomość, wtedy wchodzę w dział. Mam tam zaznaczone, taką, że tak powiem pomarańczową kartką, to wtedy klikam w tą ikonkę i pisze coś w stylu "Brak postów od ostatniej wizyty" to jest strasznie denerwujące. ;//
3. Nic się nie da ustawić.
Czasami kiedy skończę konfiguracje forum/profilu, to klikam w "wyślij", wysyła się, pisze, że wszystko sie zapisało i nagle d**a (przepraszam, za słownictwo, ale mnie już coś bierze normalnie ; dd) nic się nie zapisało i należy ustawiać wszystko od nowa.. ;//
Do tego jeszcze jedno pytanie : Czy da się zrobić tak, by przy rejestracji nie trzeba było wpisywać kodu przy rejestracji ?
Post został pochwalony 0 razy
|
|