Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xserx
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 17:01, 11 Mar 2008 Temat postu: Problem z zalozeniem forum |
|
|
zalozylem forum przyszedl zwrotny e-mail ale nic nie pisalo o aktywacji i teraz jak sie loguje to mi wyskakuje ze mam nie aktywne dane uzytkownika!!!
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez xserx dnia Wto 17:06, 11 Mar 2008, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kasia1988
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 17:09, 11 Mar 2008 Temat postu: |
|
|
Hmm... Ja już nie pamietam jak aktywowałam swoje forum. Jak wpisujesz swój adres to co Ci się pokazuje? Czy w wiadomości zwrotnej było napisane: Twoje forum zostało założone pod adresem (i tutaj adres)? Może musisz kliknąć w adres w tej wiadomości...
|
|
Powrót do góry |
|
|
xserx
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 17:33, 11 Mar 2008 Temat postu: |
|
|
[quote="kasia1988"]Hmm... Ja już nie pamietam jak aktywowałam swoje forum. Jak wpisujesz swój adres to co Ci się pokazuje? Czy w wiadomości zwrotnej było napisane: Twoje forum zostało założone pod adresem (i tutaj adres)? Może musisz kliknąć w adres w tej wiadomości...[/quot
pokazuje mi sie 2 opcje:
Podałeś nieprawidłowe lub nieaktywne dane użytkownika!!
ta 1 odpada nie wiem najpier zalogowalem sie normalnie na forum jako zwykly uzytkownik wyskoczylo mi w opisie ze jako admin ale nic nie moglem zrobic ani skasowac posta itp. pozniej probowalem zalogowac sie na forum dla admina i wlosnie zaczynaja sie schody!!
dobra mam juz wyslalem o przypomnienie hasla
Ostatnio zmieniony przez xserx dnia Wto 17:45, 11 Mar 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|