Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kermit
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 21:14, 15 Maj 2006 Temat postu: Problem z zalogowaniem |
|
|
Witam!
Mam oto taki problem. Jestem administratorem na forum www.biblia2.fora.pl Od jakiegoś czasu nie mogę się na nie zalogować. Takze inni administatorzy. Wszystkie posty administratorow są wykazane jako posty gości. Wszedlem do przypominajki hasla, ale gdy wpisywalem email to pokazalo mi się zdanie:
Cytat: | Adres email, który podałeś nie pasuje do zapisanego razem z bazą danych |
Bylem niezmiernie zaskoczony. Jednak zarejestrowalem się na drugim nicku, a tam w skrzynce pocztowej witał mnie mail, którego nie ma w tejże bazie danych.
Jaki jest problem? Czy to fora.pl szwankuje, czy też nie daj Boże "sławny" Haker...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Private_Arti
Gość
|
Wysłany: Pon 21:31, 15 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
.
Ostatnio zmieniony przez Private_Arti dnia Nie 14:56, 13 Paź 2013, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Pon 21:44, 15 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Witam
Skoro "prezentujesz" sie na forum jako gosc, to znaczy ze ktos usunal twoj profil. Widocznie ktos niewlasciwy dostal sie do PA i usunal administratorw. Za takie postepowanie powinno sie palic na stosie.
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kermit
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 5:43, 16 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Popytaj innych userów i na bieżąco sprawdzaj czy nie mają podobnych problemów. |
Tylko admini mają problem.
Jedynie mnie zastanawia, ze skoro maila nie ma w bazie danych to dlaczego dostałem maila z tego nieistniejącego adresu.
Cały czas mam nadzieję, że to błąd na fora.pl, a nie poklosie mojej lub innych administratorów nieuwagi (odgadnięcie hasła)
Maila do Po_laka oczywiście wysle na nie mam innego wyjścia, bo jednak szkoda tego forum.
Pozdrawiam [/url]
|
|
Powrót do góry |
|
|
Val
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 11:38, 16 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Mam podobny problem... Tzn. użytkownicy mojego forum mają, nie mogą się zalogować, hasła nie są przyjmowane (u mnie to jeszcze nie wystąpiło, ale już parę osób zgłaszało mi ten problem). Jaka może być tego przyczyna? I co można zrobić?
|
|
Powrót do góry |
|
|
gobin
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 5/5
|
Wysłany: Wto 13:16, 16 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
według mnie to ktoś zgadł hasło i usunął adminów
Napisz do polaka to on zrobi porządek
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kermit
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 19:34, 16 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Maila napisalem. Mam nadzieję na szybką odpowiedź, gdyż na forum zaczynają sie pojawiać spamerzy w działach, których nie obsługują moderatorzy (na szczęscie ich nie wyrzucono). Jednak z z tego co słyszalem na odpowiedz się czeka około miesiąca.
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|