Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Damcio
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 18:40, 25 Lis 2009 Temat postu: Problem z wyświetlaniem się nowych postów!! POMOCY |
|
|
Witam,
Potrzebuję pomocy! Przeczytałem FAQ i na forum trochę poszukałem ale niestety nie znalazłem odpowiedzi. A mianowicie chodzi mi o to: Jestem administratorem niedawno powstałego forum i mam problem z nowymi postami. Zakładam nowy temat i nowy post w treści wpisując np. "test1". Później po napisaniu danego postu wylogowuję się z konta admina i loguje się jako "test" (oczywiście konto zostało założone wcześniej niż został napisany tekst), no i tu się pojawia problem ponieważ będąc na koncie "test", oczywiście jest nowy temat, ale nie zmienia (podświetla) mi się ikona na głównej stronie co by oznaczało, że ktoś odpowiedział mi na post. Próbowałem na różne sposoby, ale w PA nie widziałem funkcji odpowiadającej temu problemowi. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję!
Pozdrawiam
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Damcio dnia Śro 18:41, 25 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
BASF
Moderator
Wysłany: Śro 18:45, 25 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Dlatego, bo masz nadal to samo IP.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Damcio
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 19:04, 25 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Aha, czyli to niezależne jest od tego czy wyloguje się i zaloguje na inne konto, tylko od zmiany IP. OK wielkie dzięki BASF
Temat do zamknięcia
|
|
Powrót do góry |
|
|