|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xxKASIAxx
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 23:34, 13 Sty 2010 Temat postu: Problem z wstawieniem filmiku na forum. |
|
|
Czytałam o tym w FAQ, zrobiłam jak kazano. Wpisuję skrypt z YouTube,zezwalam na HTML w konfiguracji ogólnej, odznaczam przy pisaniu odpowiedzi, klikam podgląd wiadomości- widzę okienko filmu i mogę go oglądać. KLIKAM WIĘC-> WYŚLIJ.
A gdy patrzę na swoją wiadomość pokazuje mi się cały skrypt, nie ma okienka, nie ma filmu!
DLACZEGO TAK SIĘ DZIEJE?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
BASF
Moderator
Wysłany: Czw 15:07, 14 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Panel Administracyjny/Ogólne/Konfiguracja/Podstawowe Ustawienia Forum i Użytkowników/Dozwolone tagi HTML
i w te okinko wklej to:
Cytat: | b,i,u,pre,blink,object,param,name,value,embed,src,type,wmode,width,height,img,a,href |
Ostatnio zmieniony przez BASF dnia Czw 15:08, 14 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
xxKASIAxx
Taki se gostek
|
Wysłany: Czw 15:37, 14 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
BASF zrobiłam jak kazałeś i nadal nie działa, choć w podglądzie postu filmik działa...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Śro 20:42, 20 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
włącz wszędzie HTML w PA>konfiguracje
I w profilu
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cosmo00
Taki se gostek
|
Wysłany: Śro 22:24, 20 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
witam. mam ten sam problem co KASIA. wszystko co możliwe odhaczone, konfiguracje zmienione, w panelu administracyjnym wklejone co trzeba, w profilu ustawione jak trzeba a filmik wyświetla się wyłącznie w podglądzie przed wysłaniem posta
zauważyłem że nie potrafię zapisać jakichkolwiek zmian w swoim profilu mimo ze jestem administratorem. zarządzając swoim profilem z panelu administracyjnego mam odhaczone inne preferencje niż w samym profilu wchodząc przez forum... (w tym też HTML)
Ostatnio zmieniony przez Cosmo00 dnia Śro 22:41, 20 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|