Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martik
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 15:21, 01 Sty 2008 Temat postu: Problem z ładowaniem stylu |
|
|
Witam, zakładam nowy temat, bo poprzedni dot. stylów jest już zamknięty.
W ustawieniach konfiguracji forum, wyłączyłam ignorowanie stylu użytkownika, jednak nadal nie ma możliwości aby użytkownik sam zmienił sobie styl na wybrany przez siebie. Po wylogowaniu widoczny jest styl domyślny forum ale przy zalogowanym użytkowniku styl ciągle jest ten sam, mimo, że w profilu został zmieniony (i nie jest to styl domyślny mojego forum).
Czy możecie mi proszę poradzić jak powrócić do tego aby każdy użytkownik mógł zdefiniować własny styl i by forum ten styl akceptowało a nie narzucało jakiś wstrętny, niebieski szablon?
Z góry dziękuję
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Pucuś
Boss mafii postowej
Wysłany: Śro 8:11, 02 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
A może po prostu zainstalowałeś sobie tylko jeden styl ?
Sprawdź czy Ty możesz zmienić styl w PA.
|
|
Powrót do góry |
|
|
martik
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 10:10, 02 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Są zainstalowane wszystkie dostępne style. Przed noworocznym wyłączeniem forum (przez administrację fora.pl) wszystko działało. Po tej akcji, zwykły użytkownik nie może wybrać własnego stylu i go załadować. Mimo, że na rozwijalnej liście ma do dyspozycji wiele opcji.
Jedyne co mogę zrobić jako administrator to ustawić ignorowanie stylu użytkownika i wówczas forum ładuje wybrany przez admina styl.
W innym wypadku, jeśli jest się zalogowanym forum pokazuje się w tonacji niebieskiej- sub silver. Jeśli nie jest się zalogowanym, pokazuje forum w stylu określonym w PA przy konfiguracji forum przez admina.
|
|
Powrót do góry |
|
|