Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
TabacMan
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Wysłany: Wto 11:30, 21 Cze 2011 Temat postu: [problem] Statystyki i nie tylko |
|
|
Witam , mam problem z wyświetlaniem statystyk , Dlaczego? . Czy fora.pl to naprawią , czy już im jest to obojętne . Po za tym , Panel Admina powinien być bogatszy... po zapoznaniu się z nim brakuję wielu funkcji w porównaniu do konkurencji , plus brak możliwości pobrania kopii bazy danych WŁASNEGO FORUM
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
jkw
Administrator
Przeczytał: 1 temat
|
Wysłany: Wto 12:13, 21 Cze 2011 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze, czy masz w PA włączone statystyki?
Po drugie jakiej przeglądarki używasz? Bo np. na IE mogą działać a na innej nie.
Zacytuję
Dr.Kidler napisał: | Włącz w przeglądarce by przekazywała dane stron odsyłających. Bez tej opcji statystyki nie będą działać.
Np. w Operze po wciśnięciu F12 masz tą opcję do zaznaczenia.
Na brytyjskieseriale.fora.pl oraz na sagem.fora.pl statystyki działają poprawnie w mojej przeglądarce.
W Firefoxie nie mam pojęcia czy jest taka opcja lecz objaw z obrazka jest identyczny gdy w Operze wyłączę tą funkcję. Możliwe że jakieś rozszerzenie powoduje taki stan. Spróbuj sprawdzić w innej przeglądarce.
Statystyki też nie będą działać bez włączonej JavaScript. ... Całkiem nic byś w statystykach nie rozwinął. |
U mnie wszystko działa jak powinno. Ewentualnie zgłoś problem na
http://www.fora.pl/ wypełniając formularz kontaktowy.
Ostatnio zmieniony przez jkw dnia Wto 12:17, 21 Cze 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
TabacMan
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Wysłany: Wto 15:10, 21 Cze 2011 Temat postu: |
|
|
jkw napisał: | Po pierwsze, czy masz w PA włączone statystyki? |
Tak , mam włączone .
jkw napisał: | Po drugie jakiej przeglądarki używasz? Bo np. na IE mogą działać a na innej nie. |
Używam Firefoxa i wszystko działało do jakiegoś czasu... Sprawdzałem na Operze i działają .
Dzięki za odpowiedź
Ostatnio zmieniony przez TabacMan dnia Wto 15:11, 21 Cze 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|