Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
x-alien
Moderator
Przeczytał: 0 tematów
Wysłany: Nie 11:23, 08 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
alexiss5 napisał: | Jemu się nigdy nie znudzi.
Pozatym jak zbanuję jakieś IP to niektóre inne osoby się też nie będą mogły zalogować. |
beda mogły. przecież on sie nie loguje z ich IP tylko ze swoich on używa tylko konta, a ni IP. tak myślę. bo inaczej musiałby do każdego włamywać się na komputery
alexxis5 napisał: | Sprawdzałam.
Pewien chłopak (obiecałam, że nie powiem kto) powiedział, że do tego trzeba super hakerów! Sad
[edit] To znaczy do "pokonania" Chłopa ze wsi, oczywiście. |
jezeli jest tak jak mówię to wystarczy trochę więcej cierpliwości a nie "hakerów"
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
alexiss5
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z Łodzi
|
Wysłany: Nie 12:02, 08 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
No, ale jeżeli chodzi o to IP to np on się logował z IP z którego wcześniej ktoś się logował pare razy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
x-alien
Moderator
Wysłany: Nie 12:04, 08 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
no to wtedy już nic nie poradzisz. najwyżej możesz się z nim dogadać. zresztą... ja nie wiem jak dokładnie działają hakerzy, może ktoś ci coś więcej pomoże.
|
|
Powrót do góry |
|
|
N3o
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 5/5
|
Wysłany: Nie 12:32, 08 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Człowieku na pewno dałeś mu przez pomyłke konto moderatora albo on zna twoje hasło i może sobie robić nowe konta i dawać sobie konto moderatora...
Najlepiej zrób nowe forum albo zbanój go na ip w pa<użytkownicy<banicja i tam daj mu bana na jego użytkowników jakie sobie zrobił i na ip jak zobaczysz że on ma zmienne ip to masz 2 wyjścia albo zgłosić to dla administratora fora.pl albo założyć nowe forum i niepodawać mu jego adresu.
Pozdro
|
|
Powrót do góry |
|
|
alexiss5
Taki se gostek
|
Wysłany: Nie 12:43, 08 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Ale rady
PS On nie zna hasła mojego, on to robi jakoś inaczej. Chyba hakerem jest.
|
|
Powrót do góry |
|
|
alexiss5
Taki se gostek
|
Wysłany: Nie 14:34, 08 Paź 2006 Temat postu: A czy? |
|
|
A czy można zrobić coś takiego by goście nie mogli pisać wogle ani nawet widzieć?
|
|
Powrót do góry |
|
|
x-alien
Moderator
Wysłany: Nie 14:54, 08 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
tak. wtedy wchodzisz PA-->fora-->zezwolenia-->wybierasz forum i dajesz zarejestrowani [ukryte]. wtedy dopiero po rejestracji ukaże sie pełna zawatrość forum userowi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
alexiss5
Taki se gostek
|
Wysłany: Sob 15:55, 21 Paź 2006 Temat postu: o.O |
|
|
Usunęłam mu konto Chłop ze wsi i jakoś już nie wchodzi. Ale za to pojawił się inny problem o nicku Darkar.
Może po kolei:
Darkar nie lubi takiej jednej Moni-Flory z innego forum. Wściekł się gdy napisała na moim forum pare postów. Wściekł się tak bardzo, że usunął mi wszystkie tematy i posty z pierwszych czterech for. Tłumaczył się, że to dlatego, że był wkurzony.
Potem usunął Fan Arty (oprócz swoich) tylko dlatego, że pewien Very Happy narysował siebie i mnie.
Ale to nie wszystko! Pozmieniał też posty (jak???) pod swoim artem w ten sposób, że podszywał się pode mnie. Jak np taka jedna dziewczyna zapytała się "Co to jest???!!!" (bo jego art jest okropny) zmienił post tej dziewczyny i dopisał coś takiegiego:
Cytat: | od alexiss: nie widzisz co to jest? dzieło!Kup se okulary |
Nie wiem co z nim robić!
Mój problem może się wydać mały ale dla mnie jest ogromny.
|
|
Powrót do góry |
|
|
shadow_Devil
Boss mafii postowej
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Warszawa - Sadyba
|
Wysłany: Sob 19:07, 21 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
no to prosta rzecz dajesz kolesiowa bana niehc sie uspokoi potem go odblokuj
|
|
Powrót do góry |
|
|
CyberLion
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 2/5
|
Wysłany: Sob 21:10, 21 Paź 2006 Temat postu: Re: o.O |
|
|
alexiss5 napisał: | Usunęłam mu konto Chłop ze wsi i jakoś już nie wchodzi. Ale za to pojawił się inny problem o nicku Darkar.
Może po kolei:
Darkar nie lubi takiej jednej Moni-Flory z innego forum. Wściekł się gdy napisała na moim forum pare postów. Wściekł się tak bardzo, że usunął mi wszystkie tematy i posty z pierwszych czterech for. Tłumaczył się, że to dlatego, że był wkurzony.
Potem usunął Fan Arty (oprócz swoich) tylko dlatego, że pewien Very Happy narysował siebie i mnie.
Ale to nie wszystko! Pozmieniał też posty (jak???) pod swoim artem w ten sposób, że podszywał się pode mnie. Jak np taka jedna dziewczyna zapytała się "Co to jest???!!!" (bo jego art jest okropny) zmienił post tej dziewczyny i dopisał coś takiegiego:
Cytat: | od alexiss: nie widzisz co to jest? dzieło!Kup se okulary |
Nie wiem co z nim robić!
Mój problem może się wydać mały ale dla mnie jest ogromny. |
Albo dałaś mu Moda albo masz cos z ustawieniami, bo zwykly uzytkownik niemoze moderowac postów, radze sprawdzic liste uzytkownikow i porobic z nimi porzadek
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
x-alien
Moderator
Wysłany: Nie 12:54, 22 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
wejdz do PA-->uzytkownicy-->zarządzaj-->wpisz jego nick i sprawdź na samym dole jest takie pole jak "rangi specjalne" sprawdź czy są ustawione na "nieokreślono rang specjalnych", bo możliwe że jakoś mu dałaś moda albo admina.
|
|
Powrót do góry |
|
|